Družili smo se s prvom PIK Rijeka food blogericom i finalisticama u prekrasnom riječkom vrtu! #PIKnikOdDoma
D

Pojava Korona virusa svima nam je pomrsila planove ove godine. Puno toga je stopirano, odgođeno, moralo promijeniti formu, no ipak cijela situacija s ostankom doma donijela je i neke nove avanture! Jedna od suradnji koja je obilježila izolaciju je i projekt #PIKnikOdDoma, PIK RIJEKA prepoznao je neke nove navike i povratak kuhinji te smo cijeli projekt pratili s velikim zadovoljstvom i kao medijski partneri projekta nekoliko tjedana uživali u prekrasnim jelima uz poznate brandove Tonka mlijeko i Paštaria. 

Marija Mažar, Martina Novosel, Izabel Denona, Tamara Sitar, Anika Makovac, Iva Tomić Smojver

Diljem Hrvatske spremala su se jela slana i slatka, tradicionalna i moderna i donosila nam inspiraciju i dobre ideje! #PIKnikodDoma na kraju je svoga potrage dobio i prvu službenu PIK Rijeka food blogericu – Tamaru Sitar, TAMARASITA iz Zagreba te čak tri superfinalistice koje su dijelile drugo mjesto. One su Martina Novosel – THE HASHTAG MAMA, Anika Makovac – GREENIE BY ANIKA i Iva Tomić Smojver – SPORTLY SWEET

Tamara Sitar, prva PIK Rijeka food blogerica i Izabel Denona iz marketinga PIK-a

Iako smo najavljivali događanje kojim smo htjeli online #PIKnikOdDoma kanalizirati u prelijepo druženje za obitelji, radi opreza i situacije s Covid 19 virusom, odlučili smo pričekati sigurnija vremena, a šarmantnim smo druženjem u tajnom vrtu u sklopu Učeničkog doma Podmurvice obilježili ovaj poseban projekt s nadom i vjerom da će i neko novo izdanje biti jednako zabavno, zanimljivo, kreativno i jedinstveno!

Martina Novosel, Tamara Sitar, Iva Tomić Smojver, Anika Makovac

Za dekoracije se pobrinuo PIK Rijeka, zalogaji koji su oplemenili druženje isti su oni koji su četiri dame spremale za vrijeme izazova, a fotografije potpisuje naš Ivor Mažar.

Uživajte u Tonka mlijeku, Piko i Paštaria proizvodima, uživajte u ljetu i čitajte Stiluetu!

Lokacija: Učenički dom Podmurvice Rijeka

Jela potpisuju: Tamara Sitar, Martina Novosel, Anika Makovac i Iva Tomić Smojver (koristile su Tonka mlijeko i Paštaria proizvode)

Fotografije: Ivor Mažar

U organizaciji: PIK Rijeka i Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci