Drugo izdanje Povratka na Kantridu ponovno probudilo emocije
D

Jučer se stadionom Kantrida ponovno glasno zaorila navijačka pjesma, opet se čuo huk s tribine više od 8.000 gledatelja. Snage su na terenu odmjerile ekipe HNK Rijeke i HŠK Zrinjski, a utakmica na kultnom stadionu završila je neriješeno rezultatom 1:1. U 15. minuti Rijeku je u vodstvo poveo Dario Župarić, no u 40. minuti Pero Stojkić ostvaruje pogodak u korist Zrinjskog.

   

Navijači su pristizali iz svih smjerova, a nekolicina se odlučila i na dolazak morskim putem pa se uistinu može reći kako su navijači jučer preplavili Kantridu te u atmosferi koja se ne viđa često popratili utakmicu voljenog kluba. Klub navijača Armada je fantastičnom koreografijom dostojnom ovakve utakmice bodrila igrače te sa tribine poručila kako se samo jedno mjesto na svijetu zove dom!

Jedan od najemotivnijih trenutaka svakako je bila izvedba pjesme „Najdraža Rijeko“ koju je otpjevao Damir Badurina. Mažoretkinje su popratile istrčavanje igrača na teren, a ovoga puta s njima su izašle i djevojčice Ženskog nogometnog kluba Rijeka, a Dean Božić i Vedran Babić uručili su predstavnicima klubova stilizirane skulpture legendarnih stijena.

Uoči utakmice prethodilo je i polaganje vijenaca i podizanje povijesne zastave HNK Rijeke, a u poluvremenu svoj su nastup imale i Prve riječke mažoretkinje.

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci