Drugi World`s traveler bar s Kruzovima oduševio Riječane
D

Drugi po redu World traveler’s bar ponovno je oduševio Riječane svojim jedinstvenim konceptom!

Caffe bar Corto Maltese na riječkom Molo Longu, jučer je bio premalen za sve one koji su htjeli poslušati Priče o Japanu domaće travel obitelji Kruzovi, a sve u organizaciji inovativne riječke turističke  agencije  WORLD TRAVELER. Tako se, zahvaljujući sjajnom projektu – World Traveler`s bar, Japan, kao destinacija kilometrima udaljena od nas, učinila nekako bliskom.

Brojni zaljubljenici u putovanja najprije su uživali u video snimkama Tajlandske avanture s poznatim Putoholičarima – Ivom i Brankom, dobrodošlicu im je zaželjela vlasnica agencije Vesna Pavletić, u ime World Travelera, a zatim je riječ preuzela Adriana Karuza, majka u obitelji Kruzovih. Tata Vedran je, kao i uvijek bio zadužen za fotografije, dok je kćerkica Lara predavanje znatiželjno promatrala iz prvih redova. Kruzovi su tako, u punom sastavu, na sebi svojstven način – uz puno humora i spontanosti, podijelili s publikom mnoštvo zanimljivih informacija o zemlji izlazećeg sunca. Kažu – Japan je drugi svemir. Predivan je. Bučan. Spokojan. Lijep. Drugačiji. A pamte ga prvenstveno po posebnim ljudima. Kako to i inače biva, vrlo su jednostavno uspjeli dočarati atmosferu Dalekog istoka.

Piće dobrodošlice, tombola s vrijednim i zanimljivim nagradama, Kruzovi i World Traveler opustili su i zainteresirali publiku za daleki Japan i sva njegova predivna mjesta. Iskustva s putovanja upijala su se kao da su proživljena, a slušalo se pozorno i pažljivo.

Cilj projekta World Traveler`s bar je upravo prenijeti doživljaje s brojnih nezaboravnih lokacija… jer  „najljepši doživljaji i najveća iskustva gube na svom intenzitetu ako se ne podijele s nekim.“ A Rijeka je, čini se, jedva dočekala večeri ispunjene ćakulom o putovanjima i nekim dalekim svjetovima.

Kruzovi nikad ne razočaraju, pa tako nisu ni ovoga puta, a do sljedećeg predavanja iščekujemo njihove nove avanture kao i ponude WORLD TRAVELER agencije. Nadamo se da će se sljedeće druženje održati čim prije jer Rijeka koja uskoro postaje i Europska prijestolnica kulture pokazala je da je i prijestolnica ljubitelja putovanja!

E, da… šuška se da bi novi projekt mogao biti obiteljsko putovanje u Tajland – najavljeno je tako pred sam kraj predavanja, a nama se čini da uz World Traveler i Kruzove, to može biti samo fantastično!

Fotografije: Iva Znaor

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci