Drugi međunarodni kongres TERME SELCE – Korporativni wellbeing: godina poslije otvorit će bitne teme.
D

Drugi Međunarodni kongres TERME SELCE – Korporativni wellbeing: godina poslije, održat će se 12. svibnja 2023. u Selcu na crikveničkoj rivijeri zdravlja, Hotel Katarina od 9.30 do 18.00 sati.

Pokrovitelji kongresa su Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, HTZ, AMCHAM, PGŽ, Grad Crikvenica.

Kongres je platforma za razvoj rasprave o tome kako poboljšati kulturu zdravlja i dobrobiti u tvrtkama kroz najbolju praksu, edukaciju, re-edukaciju, preventivne zdravstvene i wellness programe uključujući digitalne alate, s ciljem povećanja učinkovitosti i produktivnosti, ravnoteže između poslovnog i privatnog života , a ponajviše „Radost života i rada“ kako je rekla inicijatorica kongresa prim. Vlasta Brozičević, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatologije.

U 4 panela 26 stručnjaka podijelit će najbolje prakse o:

mentalnom zdravlju, fizičkom zdravlju, zdravoj prehrani, radosti života i rada

Dodana vrijednost kongresa je radionica o digitalnom preopterećenju u novim uvjetima rada, koju će voditi predstavnica Europskog parlamenta mr.sc. Barbara Beroš.

Selce Memorandum 2023., s preporukama za djelatnike i poslodavce pripremit će stručnjaci kongresa, s fokusom na UN Agendu SDG 2030.

Više informacija i prijave na linku terme-selce.hr/kongres2023

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Korporativni wellbeing u fokusu kongresa kojeg su organizirale Terme Selce

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci