Dr Vivian Jurković predstavlja Nordlys Candela laser: revolucionarna tehnologija stigla u Hrvatsku!
D

U današnje vrijeme, tehnološki napredak u medicini i estetici donosi inovacije koje donose brze rezultate uz znatno kraći vremenski rok.  Jedna od tih inovacija je Nordlys Candela laser, koji je nedavno stigao u Hrvatsku i sada je dostupan u klinici DentalSan!

Što je Nordlys Candela Laser?

Nordlys Candela laser je vrhunski laserski sustav koji se koristi u različitim granama medicine i estetike. Ovaj laser donosi niz prednosti u tretmanima koji se provode u klinici DentalSan.

Dr Vivian Jurković ne krije zadovoljstvo što sada pacijentima može pružiti novu uslugu po novim standardima! Važno je napomenuti kako samo Nordlys nudi najnoviju i najnapredniju tehnologiju IPL-a s dvostrukim filtracijskim sustavom.

Prvi u Hrvatskoj Nordyls Candela laser

Važno je naglasiti kako laseri omogućuju  veliku preciznost i kontrolu tijekom postupka. To znači da se mogu ciljano tretirati određena područja kože ili tkiva, minimizirajući oštećenja okolnih područja. Isto tako, donose brz oporavak, a napredkom tehnologije radi se o tretmanima koji su najčešće potpuno bezbolni.

Laseri se koriste za širok spektar estetskih postupaka, uključujući uklanjanje dlačica, liječenje pigmentacijskih problema, uklanjanje vena, uklanajnaje kapilara, rozaceu, pomlađivanje kože i mnoge druge.

Moderni laseri su dizajnirani s visokim standardima sigurnosti i pouzdanost, a donose rezultati koji su dugoročni.

 U mnogim slučajevima, rezultati tretmana s laserom su dugoročni, što znači da pacijenti mogu uživati u poboljšanju izgleda i samopouzdanja dugi niz godina.

Ove prednosti pokazuju zašto su laserske tehnologije postale ključan alat u estetskoj medicini, pružajući pacijentima učinkovite i sigurne opcije za postizanje željenog estetskog izgleda. Dr Vivian Jurković ne krije zadovoljstvo što je prvi Nordyls Candela laser u Hrvatskoj upravo u njezinoj ordinaciji!

Nordlys Candela je medicinski uređaj odobren od strane FDA, a rezultati i dojmovi prvih odrađenih tretmana su izvrsni! Drago nam je da je i posljednjom investicijom u svoj rad, znanje i iskustvo Vivian Jurković potvdila status vodeće stručnjakinje po pitanju estetike. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Stilueta.net (@stilueta)

 

Konzultacije ili rezervacije termina vrše se putem kontakt broja: +385 98 2533 07

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci