Dr Vivian Jurković u ponudi ima Hifu Elife tretman. Novi standard u anti age njezi kože!
D

Jesen je na beauty adresi poznate dr Vivian Jurković i tima krenula vrlo aktivno. Nedavno smo pisali o revolucionarnom laseru, a mjesec dana kasnije imamo novi povod za članak jer smo se upoznali s još jednim novitetom.

Područje estetske medicine posljednjih godina proživljava nevjerojatan napredak. Tehnologija donosi rezultate koji su donedavno bili nezamislivi.

Vivian Jurković svojim pacijenticama pruža izvrsnu uslugu, ali i tretmane koje imaju svjetske beauty adrese.

Hifu ELIFE tretman – korak naprijed!

HIFU (visoko intenzivirani fokusirani ultrazvuk) ELife tretman je revolucionarna tehnika koja koristi visokofrekventne ultrazvučne valove za stimulaciju kolagena u dubljim slojevima kože. Ovaj postupak je postao popularan zbog svoje neinvazivne prirode i izvanrednih rezultata koje pruža.

Uspoređujući s tradicionalnim HIFU-om,  Elife znatno smanjuje vrijeme tretmana koristeći novu metodu aplikacije EASYFLOW i modulirajući frekvenciju emitiranja ultrazvuka.

Esteta, poduzetnica i make up artistica Iva Berišić o tretmanu

Jedan od tretmana koji donosu transformaciju i odlične anti aging rezultate je HIFU ELIFE tretman. Uređaj najnovije generacije probala je i esteta, poduzetnica i make up artistica Iva Berišić koja je po završetku tretmana otkrila dojmove:

“Tretman je odličan. Kratko traje, 15 minuta, ugodan je, a iako se rezultati vide kroz mjesec dana, ja već vidim prve promjene i sviđa mi se učinak tretmana na lice i vrat.”

Beauty expertica Vivian Jurković ne krije zadovoljstvo mogućnostima

“Hifu tretman nije novost, međutim ovaj uređaj je novi, radi se o poboljšanoj verziji koja naravno donosi još bolje rezultate! Postoje dva nastavka, za lice i tijelo, a tretman prodire u tri dubine. Ono što je najbitnije je sigurna tehnologija, kvaliteta tretmana i rezultati.”

Neinvazivni estetski postupak s iznimnim kliničkim rezultatima – tako bi ukratko mogli tretman koji pruža djeluje:

Zatezanje i pomlađivanje kože

Neinvazivni učinak podizanja lica i vrata

Nedovoljno elastična koža vrata i dekoltea

Smanjenje periokularnih, maksilarnih i nazolabijalnih bora

Tretman lokaliziranih nakupina masnog tkiva

Tretman ožiljaka od akni

Biotec Hifu Elife tretman je  siguran i neinvazivan način za tretiranje starenja kože i smanjenje dubine bora na području lica/vrata, kao i za oblikovanje profila tijela. Imate li pitanja ili ste spremni donijeti jesensku odluku te zakazati termin javite se stručnom timu koji Kvarner uspješnos stavlja na beauty kartu Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stilueta.net (@stilueta)


Konzultacije ili rezervacije termina vrše se putem kontakt broja: +385 98 2533 07

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci