ZTC

Dorijan Skoblar, ugostitelj je, poduzetnik, kreativac čije se ime brzo provuklo u javnosti, svojom je pojavom i filozofijom kvalitetnih koktela Riječanima ponudio nešto više i u kratko je vrijeme sa svojim timom postigao da THREE MONKEYS BAR postane prepoznatljiv objekt u centru Rijeke sa izvrsnom atmosferom, odličnom ponudom već spomenutih koktela i super timom!

ZTC
Delta Sour
Aqua Di Fiume
Vanilla Export

Ono što nas je posebno zaintrigiralo su kokteli nadahnuti Rijekom.

Čim smo vidjeli da Dorijan nešto “kuha” javili smo su decentno dajući do znanja da želimo priču. Bilo je to prije nekih mjesec dana. Rekao je da može, ali da je možda prerano. Pomalo tužno smo se složili, podržali ga i došli u fazu #jedvačekanja. I dočekali smo!

Silvija , Iva , Dorijan
Matej
Ivona

Three Monkeys Bar ovoga petka predstavlja prve riječke autohtone koktele: Vanilla Export, Antique Mule, Cont Tollins, Aqua Di Fiume, Flower Tower, Delta Sour, Crimea Tropicale, Pistacchio Tarsatic! Ove večeri za glazbenu pozadinu pobrinut će se svima znani kreativni Saxophone našeg Feđe kojeg će savršeno pratiti DJ Tommy. 

Lavanda, bazga, maslinovo ulje, pistacija, kadulja, ružmarin , ljubičica, vanilija i jagoda okusi su na kojima je fokus!

Koliko je ovo fantastično?

Bravo Dorijan i bravo cijeli tim, apsolutno podržavamo ideju da našom Rijekom ne teku samo kapljice poznate kiše već i kapljice najfinijih koktela koje ćemo zajedno s našim čitateljima i čitaljicama pronaći na adresi Fiumara 5! 

Više o događanju  – RIJEKA CULTURE COCKTAILS


Foto:Ana Dujmović

Pripremila: Stilueta 

Autor kolumne: DORIJAN SKOBLAR

Kancelarija bar