Donosimo vam 5 savjeta kako se osjećati odmornije!
D

Koliko često vam se dogodi da bez obzira koliko dugo spavali osjećate se umorno i bezvoljno. Nije to ništa čudno jer u današnjem svijetu svi brzo živimo i negdje jurimo pritom ne misleći na sebe i na ono što naše tijelo traži od nas. Danas vam donosimo i nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se bez obzira na sve osjećate odmornije i spremno za nove pobjede i avanture.

Namjestite omiljenu glazbu kao zvuk budilice

Ništa nas ujutro ne oraspoloži nego omiljena glazba, zamijenite zvuk budilice novim najdražim hitovima zbog kojih ćete poželjeti zaplesati čim otvorite oči. Preporučujemo i da glazbu mijenjate s vremena na vrijeme da vam ne bi dosadila.

Udaljite budilicu od kreveta

Ako se budemo morali dignuti iz kreveta da je ugasimo postoji veća vjerojatnost da se nećemo vratiti nazad po onih samo još 5 minuta.

Ostavite rolete otvorenima

Nema ništa ljepše nego kad vas ujutro probudi izlazak sunca.

Vrijeme za vas

Ono najvažnije uzmite vrijeme za sebe, ne žurite jer ništa nije toliko hitno koliko je bitno vaše fizičko i psihičko zdravlje. Uz kavu, čaj ili cijeđeni sok, novine i doručak vaše jutro započeti ćete napunjenih baterija.

Pokušajte otići na spavanje ranije i buditi se ranije

Možda će na početku biti teško jer ste navikli navečer dugo gledati televiziju, ali dajte ranijem odlasku u krevet priliku, nakon nekoliko dana vaše će se tijelo naviknuti na ovaj režim i biti ćete puno zadovoljniji ujutro.


Foto: Unsplash

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci