Donosimo sve o zlatnim i srebrnim maskama za lice koje u zadnje vrijeme izazivaju sve veću pažnju
D

Jedna od najbrže rastućih industrija je upravo ona na području beauty svijeta, a besprijekoran ten, težnja je većine žena. Lijepo i njegovano lice ostavlja snažan dojam i pruža samopouzdanje. Briga o koži, odgovarajući tretmani i proizvodi, apsolutni su must have svake rutine, a kada se za nju brinu stručnjaci koji sa strašću žive svoj posao, odlični rezultati ne izostaju. Nevia estetski i anti-age centar, mjesto je na kojem klijenti grade povjerenje temeljeno na rezultatima i upravo svojim svjedočanstvima, to potvrđuju iz dana u dan.

Nevia centar u Šibeniku postoji već 17 godina, a u Zagrebu nepune dvije godine osvaja mnoga zadovoljna lica. Cijeli Nevia tim vođen je strašću i ljubavlju prema prirodnoj ljepoti i kozmetologiji, a vjeruje u autentičnost i kredibilitet pa je logičan slijed bio da se u kampanju uključe upravo takve žene. Ženstvene i pune stila, a u isto vrijeme snažne, profesionalne i predane svojim karijerama, Teuta Mesaroš i Dajana Pajkić  s punim su se povjerenjem prepustile ulozi ambasadorica. Obje su česte klijentice Nevia centra pa i samim time potvrđuju vjerodostojnost, a njihova uvijek njegovana i svježa lica najbolji su pokazatelj i rezultat filozofije kojom se vodi Nevia centar.

„Često nemam pojma što mi uopće rade, ali svaki put nakon tretmana moja koža izgleda savršeno, a danima iza sve bolje i bolje. Oduševljena sam Zo Skin Health proizvodima kojima se njegujem kod kuće, ne mogu se više zamisliti bez njih“ – dodaje Teuta. Najdraži tretmani su joj mezoterapija, Angel PRP te Red Carpet peel. Poznata vizažistica Dajana Pajkić je profesionalna make-up artistica pa joj je njegovana koža apsolutni prioritet. Najviše voli tretmane mikrodermoabrazije i Red Carpet peel. “Obožavam kad cure iz Nevie individualno iskombiniraju više tretmana u jedan, koji je u tom slučaju individualan i personaliziran samo za moj tip i stanje kože“ –  priznaje Dajana.

Zlatne i srebrne maske apsolutni su hit u svijetu beauty tretmana. Kaia Gerber, sestre Hadid, Chiara Ferragni i Toni Garrn, samo su dio poznatih imena koja su svoja lica oplemenila ovim maskama. Njihova se moć krije u pospješivanju mikrocirkulacije u koži, efektu preporođenosti te snažnom anti age učinku. Antibakterijsko i protuupalno djelovanje dodatan je bonus. Koža je nakon tretmana osvježena, vidno nahidratizirana i dubinski nahranjena. Nakon primjene, i Teuta i Dajana slažu se da su se ove maske ubrojile u njihov popis najdražih tretmana, a kako bi maska imala svoje potpuno djelovanje, koža se prvo priprema mikrodermoabrazijom, a tretman završava posebnim preparatima na bazi zlata.

U Nevia estetskom i anti-age centru, lijepa i njegovana koža je zagarantirana, a upravo je to ono što pridonosi povjerenju između klijenata i tima koji svojom sinkronizacijom i visoko estetskim načelima uvijek iznova oduševljava. Dokaz da prate sve svjetske trendove je upravo činjenica da su prošle godine prvi na hrvatsko tržište dovely Angel PRP tretman, tako da je kampanja s zlatnim i srebrnim maskama bio sasvim logičan beauty potez.

Foto: Sanja Jagatić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci