Donosimo program konferencije „The Art of Feminine Leadership“

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, u svom četvrtom izdanju, okupit će vodeće međunarodne i domaće lidere. Oni će u šest sati inspirativnog programa govoriti o izazovima liderstva u hibridnom načinu rada, ali i rješenjima koje za njih pružaju ženske vještine vodstva.

Konferenciju će otvoriti Annie Coleman koja će se dotaknuti fenomena „Velike ostavke“ te otkriti kako vratiti osjećaj svrhe i pripadanja zaposlenicima i zadržati njihovu visoku angažiranost unatoč izazovima pandemije. Kako u tome može pomoći vodstvo srcem, govorit će Jadranka Boban Pejić, direktorica tvrtke Biovega. Svoju formulu uspješnog vodstva podijelit će i Mirjana Garapic Zakanyi, članica uprave Mirabank a.d. iz Srbije.

The Art of Feminine Leadership

Autorice četiri knjige o mentorstvu, Klaudija Javornik i Tatjana Kolenc iz Slovenije, otkrit će nam kako nam mentorstvo može pomoći premostiti izazove koje nosi hibridno okruženje. Kakvu ulogu u liderstvu budućnosti igraju osobne vrijednosti podijelit će Larisa Halilović, iznimna stručnjakinja za upravljanje timovima iz British Councila iz Bosne i Hercegovine.

Posebno zanimljive će biti i tri pauze za inspiraciju u kojima će Bruno Šimleša, Ena Rajić i Srđan Šimac, svatko u svom izričaju, podijeliti razmišljanja o liderstvu, humanosti i zdravim temeljima poslovnog uspjeha.

Konferenciju će zatvoriti panel „Inovacije kroz poslovne prakse koje u središte stavljaju ljude“. Svoja razmišljanja i najbolje prakse, podijeliti će panelisti  Breda Ivanović (PwC Hrvatska), Monika Ivanović (Infobip),  Alan Žepec (LQ) i Nada Kozina (J.u.A. Frischeis), a panel će moderirati Marina Dražić (Algebra).

Sve informacije o konferenciji, kao i ulaznice dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com

Foto: PR

O organizatoru:

Konferenciju The Art of Feminine Leadership organizira Tanja Džido, osnivačica platforme Shhhefica. Od veljače 2017. služi kao platforma za umrežavanje, inspiraciju i osnaživanje mladih žena u poslovnom svijetu. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama proći slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards. Osvojila je i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U pet godina poduzetništva, Tanja je radila kao savjetnica za više od 80 klijenata.

Na svojim je događanjima okupila više od 1500 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života, koja se i 3 godine nakon izdavanja uspješno prodaje. Tanja je trenutno mentorica na tri međunarodna mentorska programa kojima je cilj osnažiti mlade ljude za izazove na prvim radnim mjestima i izgradnji karijere. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje.

novosti

povezani članci