Donosimo priču iza kulisa modne manifestacije CITY 45 20
D

Prošle je subote Trsatska gradina dočekala šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20. Pod generalnim pokroviteljstvom DR VIVIANS ANTI AGING SERUMA, uzvanici su uživali u spoju mode i ljepote, umjetnosti i tradicije uz prekrasan zalazak sunca na jednoj od najljepših lokacija u gradu Rijeci.

Noseći kreacije domaćih dizajnera, pistom je prošetalo 12 riječkih ljepotica i stvarnih žena. Kako bi naši modeli zablistali u punome sjaju, prvi korak CITY 45 20 beauty rutine zauzeo je Dr Vivian’s Anti Aging serum namijenjen hidrataciji kože te stvaranju ljetnog must have izgleda- blistavog i zdravog izgleda kože.

 Tim IBeauty studio pod stručnim vodstvom poznate riječke vizažistice Ive Berišić pobrinuo se za besprijekoran moderan make up svih naših modela, voditeljice, stvarnih žena i izvođača. Savršeno uigran, profesionalan i srdačan tim i ovog nas je puta oduševio svojim kreacijama prilagođenim željama i izgledu svake dame. Za ovu prigodu korišteni su noviteti poznate marke AVON.

Spoj kvalitetnih proizvoda i visoko educiranih make up artistica rezultirao je prekrasnim izgledom koji je trajao čitave večeri. 

Za frizure pobrinuo se Studio Kate, a poseban izazov bio je osmisliti moderne, uočljive, a istovremeno dovoljno jednostavne frizure koje će se prilagoditi različitim kreacijama dizajnera koje su modeli predstavljali na reviji. Naš uvijek nasmijan, srdačan te prije svega stručan tim, izazov je savršeno ispunio osmislivši ljetni, morski, wet look.  Modeli su nam s oduševljenjem potvrdili da su frizure bile postojane tijekom čitave revije kao i na after partiju!

 

Zahvalni smo timovima na odličnoj atmosferi tijekom priprema te naravno prekrasnom izgledu koji su stvorile zajedničkim trudom, znanjem i radom. Backstage trenutke otkrijte u galeriji fotografija koju nam je pripremio naš Ivor Mažar.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci