Donosimo 10 ideja kako da ovih dana ugodite sebi
D

U vrijeme blagdana rijetko tko pronađe vrijeme za sebe, jer svi smo u toj nekoj blagdanskoj groznici i u strci jurimo gradom pokušavajući obaviti samo još nešto. Božić smo dočekali, ali blagdansko ludilo još ne prestaje, i drago nam je da je tako jer volimo ovo vrijeme, a uskoro se spremamo i za posljednji tulum u 2018. godini. Od mjesta proslave pa sve do koju haljinu obući… biti će tu posla oko pripreme i zato vam donosimo 10 ideja kako ugoditi sebi, jer i vrijeme za nas vrlo je važno.

Pogledati omiljeni film ili pročitati omiljenu knjigu

Iako ste možda već bezrboj puta pogledali taj jedan film, on uvijek iznova u vama probudi neki poseban osjećaj. Tako je i s knjigama, a takvi trenutci se pamet jer zbog njih punimo baterije i spremno koračamo u novi dan.

TOPLA KUPKA

Za ovo ne treba puno riječi, mislimo da već sve znate –  topla kupka, omiljena mirisna svijeća i čaša vina –  savršena večer samo za nas.

Pauza od društvenih mreža

Danas ih svi volimo, a često su vrlo i korisne te smo zbog njih stekli mnoga nova poznanstva i prijateljstva, no ponekad treba stati na loptu i napraviti pauzu. Duga šetnja bez mobitela, kava u najdražem kafiću… izbora je mnogo na vama je da odaberete najdraži.

Odlazak u kazalište

Priznajte, većina vas nije sigurna kada je zadnji put bila u kazalištu, a predstava je mnogo, pogotovo u blagdansko vrijeme. Sigurni smo da ćete pronaći nešto u čemu ćete uživati.

Gledajte more

Zaista, gledajte u more jer ono smiruje dušu, a odlazak na plažu i svježi zrak dok bacate kamenčiće, sigurno će vas smiriti i dati vam vremena za ramišljanje.

Promijenite plahte

Možda čudno zvuči ali nema ništa ljepše nego kada izađete iz tuša, stavite masku na lice, obučete novu pidžamu i legnete u novo napravljen krevet.

Isprobajte nešto novo

Oduvijek ste htjeli krenuti na jogu, naučiti šivati ili novi jezik. Sada je pravo vrijeme da i svoje želje počnete ispunjavati.

Odlazak u šumu

Ljepota boja, svjež zrak, i predivan pogled na vrhu planine –  ne trebamo više ništa govoriti.

Odlazak u azil za životinje

Možda imate starih deka ili nešto hrane koju im možete odnijeti, oni će vam bit zahvalni, a i njihovu ljubav i sami ćete osjetiti.

kava u omiljenom kafiću

Omiljeno mjesto, ugodna atmosfera, novine i najbolja kava! U samoći – jer to će vam sigurno napuniti baterije i odličan je početak dana.

Foto: Unsplash

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci