Donatello je proslavio dvadeset godina uspješnog rada!
D

Prošli vikend na Kvarneru protekao je u znaku brojnih događanja. Jedan od evenata o kojima se još priča je proslava dvadesetog rođendana caffe bara Donatello. Donatello je dokaz da je recept za dugovječnost u biti jednostavan: održavanje kvalitete usluge, ugodan osjećaj boravka, ustrajanje i ljubav.

Tako ćete čitajući Google recenzije naići kako se često ponavljaju dvije fraze: Ugodno i ljubazno osoblje te fina i izvrsna kava. To je ono bitno.

U današnje vrijeme nije lako postići kontinuitet i trajanje, no ovom je ugostiteljskom objektu to uspjelo. Jako dobar povod da se okrugla godina rada i proslavi!

Extra Robi i Prco znaju začiniti svaku dobru zabavu, a još kad se kao gost iznenađenja pojavi harmonikaš Aleksandar Olujić, super atmosfera ne može izostati.

Brojni gosti, partneri, prijatelji podržali su proslavu dvadesetog rođendana i poželjeli timu još puno uspješnih godina. Pridružujemo se svim lijepim željama te vidimo i prije nekih novih proslava jer kako smo već jednom naveli – u Donatellu je kava savršena! Baš kao što je bila savršena i ova večer!

Čestitke cijelom timu i svima koji su tijekom ovih godina bili dijelom ove posebne priče.

„Bez ljudi to ne bi bilo to, Donatello ne bi bio to što je. Vjeran, Bojan, Goran, Ervin, Oliver, Robi, Damir H., Željka, Petra, Helena i drugi, svi su oni ostavili neizbrisiv trag.“

Fotografije u nastavku potpisuje Ivor Mažar:

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci