ZTC

Modni dodaci su detalji koji odjevnu kombinaciju čine posebnom, a nova kolekcija brenda Designs by AQ nosi boje koje imaju misiju obojati ulice. Mjesto koje stavlja osmijeh na lice. Riječi su koje savršeno opisuju AQ Candyland. Svaki detalj AQ Candyland kampanje odrađen je s maksimalnom koncentracijom, pažnjom i ljubavlju. Kampanja prikazuje proljeće kroz oči dizajnerice Ane Rotim, pa tako glavnu riječ imaju šarene boje i slatki detalji, koji igraju važnu ulogu u svakoj kolekciji do sada.

ZTC

Prvi put, uz nakit, predstavljeni su i odjevni komadi. Sastavljeni su od laganih proljetnih materijala, a ukrašeni su nezaobilaznim satenskim mašnicama i volanima. AQ dama ovog proljeća želi biti drugačija od drugih i uživati u svakom koraku. Ona se želi osjećati ugodno, posebno i slatko, a istodobno ženstveno i neodoljivo. Kao i u prethodnim sezonama, poglede će i u sezoni proljeće/ljeto 2017. plijeniti redizajnirane AQ bow narukvice i Gringo ogrlice. Nakon ljetne, jesenske i zimske verzije, popularne narukvice s mašnom i upečatljive Gringice dobile su i proljetnu verziju. Na njima se uz eko kožu, konop, metalne detalje upliću i biseri. Cilj kampanje je unijeti djelić proljeća u žensku svakodnevicu.

Za ovu AQ priču iza fotoaparata stala je Josipa Uzelac, a ispred njega pozirala je Katja Kliman iz modne agencije Tijara. Za svjež i nježan make-up pobrinula se Marija Dolečki, a cijelu kampanju savršeno je zaokružila lokacija i prekrasan vrt “A most unusual garden-a”.

Posljednjih pet godina Designs by AQ usrećuje dame diljem Hrvatske dizajnom različitih modnih detalja. Brend je u potpunosti ogledalo osobnosti dizajnerice koja u vlastiti dizajn unosi svoje osjećaje. Nekada su oni jednostavni, nekada elegantni, ali uvijek su rađeni s ciljem da istaknu ženu iz mnoštva. Dizajnerica kao najvažniju stavku u svom radu  ističe povratnu riječ klijentice, koja ju u obliku pohvale ili kritike svakodnevno motivira na što bolji rad i inspirira na nove, još maštovitije kolekcije.

Izvor: PR

 

Kancelarija bar