Pronašli smo 5 vaza u kojima će vaši tulipani doći do izražaja!
P

Sezona tulipana je počela i zasigurno nema doma koji ne krasi ovaj divan buketić.

Rozi, žuti, bijeli, tamno rozi… Nama su prekrasni apsolutno svi. Posebno uživamo u jutarnjem ritualu ispijanje kave i uživanje u cvjetnom društvu.

Kako bi vam tulipani što duže trajali, potrebno je svakodnevno mijenjanje vode, rezanje dijelova koji su potamnili, a u vodu možete ubaciti i malo šećera koji će služiti kao hrana tulipanima i malo alkoholnog octa koji će ubiti bakterije  koje bi mogle pojesti stabljiku tulipana.

Maleni buketić tulipana se može pronaći po super povoljnim cijenama, a kada smo to riješili vrijeme je da pronađemo savršenu vazu u kojima će posebno doći do izražaja.

Malo smo potražili po web shopovima i teško nam je bilo izdvojiti samo nekoliko modela vazi. Nema druge nego da u svaku prostoriju stavimo po jednu vazu i jedan buketić!

Evo naših preporuka:

H&M home ima elegantnih i trendi komada za dom i ogroman asortiman u kojem se izgubimo i iz kojeg poželimo apsolutni sve!

Large Glass Vase je ona koja je nama zapela za oko. Predivna staklena elegantna u kojoj će tulipani savršeno izgledati. Cijena iznosi 34.99$  a možete ju kupiti putem H&M webshopa.

Sinsay je nezaobilazan dućan kada je u pitanju uređenje doma i kupovina slatkih i povoljnih dekoracija. Ova baby pink visoka vaza sa zanimljiv detaljima je savršen odabir za one koji vole roze detalje u svom domu. Ako vam ne paše boja, postoji i krem varijanta! Cijena iznosi 9,99€.

Što bi bilo opremanje doma bez da zavirimo u Pepco? Ova staklena elegantna vaza će pasati u svaki interijer a cijena iznosi 10€.

IKEA ima vječne zanimljive komade i namještaja ali i dekora. Ova zanimljiva vaza nas je oduševila. Neobičan oblik i boja bisera je sve što nam treba u domu! Cijena manje vaze iznosi 13,26€, a postoji i veća varijanta čija cijena iznosi 26,41€.

Zadnji favorit je bijena keramička vaza iz Jyiska. Zanimljiv oblik u kojem će tulipani super doći do izražaja. Cijena vaze iznosi 22,99€.

Složit ćete se, stvarno ima krasnih modela vaza i teško je izdvojiti samo jedan favorit!

Uživajte u tulipanima, pričajte s njima i volite ih.

Foto: H&M, Pepco, Sinsay, IKEA, Jyisk/ Instagram @aworkofheartstudio @tinamilicevic_ @tillyandsage

Prethodni tekst – MIRNA SIŠUL PREDSTAVLJA SOPHIE MONTECRISTO DESIGN. ART NA ZIDOVIMA!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci