Doktor Darko Gusić svoj karijerni i obiteljski put uspješno gradi u Poliklinici Gusić u Smiljanu
D

Ako živite u Rijeci ili u Puli,  teško da niste čuli za omiljenog ginekologa Darka Gusića. Teško je odrediti koliko je djece na svijet došlo uz njegovu pomoć i stručnost, a još teže odrediti broj pacijentica koje je pregledao ili operirao. Doktor Darko Gusić specijalist je ginekologije i opstetricije, te subspecijalist fetalne medicine. Radio je u Općoj bolnici Pula, poliklinikama Sunce i Rijeka, Domu zdravlja Pula, KBC Rijeka a unazad nekoliko godina radi u Općoj bolnici Gospić i u privatnoj Poliklinici Gusić u Smiljanu. Redovito se stručno usavršava na svjetskim i europskim kongresima, te je član Europskog udruženja za prevenciju i liječenje karcinoma vrata maternice. Ujedno je i član Hrvatskog kolposkopskog društva.

Doktor Darko Gusić

Priča o selidbi u Smiljan, rodno mjesto Nikole Tesle, jednog od najvećih svjetskih izumitelja, nakon karijere u velikim gradskim bolnicama isto nije slučajna, ali možda je za nju najodgovornija supruga Ivana, profesorica glazbene kulture.

Naime, upravo je Ivana odlučila da će Lika postati njihova obiteljska oaza i idealno mjesto za odrastanje njihove troje djece. Prvi  je na svijet došao  Šimun Guliver 2013.,  zatim  dvije godine kasnije Bartul Vigo  i na kraju mezimica Brigita Zoe 2017. godine.

Obitelj je temelj sretnog života i uspješnog pojedinca

Život u Smiljanu, posve je drukčiji od života u gradu, reći će vam obitelj Gusić već pri prvom susretu, no ima puno svojih prednosti. Za početak, unatoč pretrpanom rasporedu doktora Gusića, obitelj je češće zajedno zato su i Polikliniku Gusić smjestili u obiteljsku kuću.  Prijateljska atmosfera i stručnost, smatraju, najvažnije su odlike njihove poliklinike u kojoj možete obaviti sve opće ginekološke preglede, male ginekološke zahvate, a odnedavno i dermatološke preglede, preglede madeža te male kirurške zahvate poput uklanjanja madeža i ostalih promjena na koži. Poliklinika je opremljena svim suvremenim aparatima a posebno su ponosni na 4D ultrazvuk, krioterapiju (tehniku zamrzavanja vrata maternice) i Lletz metodu.

Svaka tri tjedna u poliklinici se mogu obaviti i dermatološki pregledi kod doktorice Gorane Mardešić Dokuzović, a zahvaljujući njima u Lici se napokon, između ostalog, mogu obaviti tretmani radifrekventnog Lletza za skidanje bradavica, madeža i ostalih nepravilnosti na koži. Bitno je naglasiti kako ćete, od rujna, u poliklinici Gusić moći ćete isprobati najveći svjetski trend u pomlađivanju i zatezanju kože vrata, lica i dekoltea- Renew lift hifu lifting.

Jer za stručnost i znanje kakvo ćete dobiti u Poliklinici Gusić vrijedi sjesti u automobil i uputiti se u Liku. Zdravlje je uvijek najbitnije i kad se o zdravlju radi – kompromisa nema, samo najbolje je jedina ispravna odluka. 

Smiljan 13/6, Gospić
Tel. (+385) 53 678 802
Mob. (+385) 98 177 2228
Pratite nas i dalje jer uskoro imamo i vrijedno darivanje u suradnji s Poliklinikom Gusić.
Fotografije: PR 
KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci