Stilueta u posjeti – oduševila nas je dogfriendly agencija DOGma nekretnine!
S

Kako izgleda radna subota u agenciji Dogma nekretnine? Radno, opušteno, užurbano i… dlakavo! Naime, prateći potrebe i stil života agenata, prepoznat je osjećaj za pse koji su posljednjih godina pronašli mjesto u brojnim domovima i srcima!

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, član obitelji, a može biti i vrijedan poslovni asistent! Riječka agencija za nekretnine DOGma godinama ističe ljubav prema psima što se može vidjeti već u nekim davnim objavama na društvenoj mreži Facebook.

Agenti dolaze na posao u društvu ljubimaca, nisu izdvojene situacije ni da kupci dolaze na sastanke i potpisivanje ugovora u društvu svojih četveronožnih dlakavaca. Psi i ljudi danas su iznimno povezani te se i prilikom kupovine nekretnine vodi računa o poziciji kako bi stan ili kuća ispunili potrebe i želje vlasnika, ali i psića.

Kako bi i sami osjetili dobru atmosferu i suživot na radnom mjestu, posjetili smo DOGma nekretnine u Rijeci  te uživali u društvu ljubaznih agenata i njihovih šarmantnih pasića! Vrijeme je da ih upoznate!

Branko, Barbara, Sonja i Daniel
Psići: Berta i Blaž
Irvin Žuklić i kćerkice Rina i Eva
Pasić na čuvanju od kolegice Emine Bilalić, Leny
Zoran Doričić i Liv
Nataša Mršić i Ben te na čuvanju – Moya
Silvio i Renata Orešković, Freya
Tamara Abram i Zita
Ana Acinger i Perla
Jelena Urukalo Murina i kćerkica Ilona, pasić Sky

Dogma nekretnine, prepoznatljivi u cijeloj Hrvatskoj

Kupujete ili prodajete stan? Iznajmljujete ili vama treba najam? Naša je preporuka ovaj dogfriendly tim koji vodi brigu o agentima, a na isti način vodi brigu i o svojim klijentima! Obratite se Dogma nekretninama i prepustite im se sa sigurnošću, ipak neka vas ne iznenadi ako pri telefonskom pozivu čujete neko lajanje, to je samo znak da pričate s agentom koji voli ili ima psa!

Naglasit ćemo i kako su ovome poslu prisutni više od 20 godina – od male agencije s tek dvoje zaposlenih dugogodišnjim radom i trudom izrasli su u trgovačko društvo s preko 80 zaposlenika.

Danas su vodeća agencija za nekretnine u Hrvatskoj, potekli iz Grada koji teče, grade priču koja teče na zadovoljstvo prodavatelja i kupaca!

Kontakt: 051/341-080, info@dogma-nekretnine.com 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci