DogloveRI: Sunčica Linardić i Luna
D

Vjerujemo da svi koji imaju pse već sada razmišljaju gdje će u šetnju ovoga vikenda, ako riječka kiša ne pomrsi planove. Kako svi u redakciji imamo svoje dlakavce, ova rubrika nekako nam je brzo postala jedna od najdražih, a kako i ne bi kad imamo ovakve gošće! Danas su s nama Sunčica Linardić i Luna. Naša zvijezda Luna (samojed, šest godina i četiri mjeseca) savršeno je pozirala, a onda riječ prepustila Sunčici!

Kako ste se i kada odlučili povećati zajednicu počasnim dlakavim članom?

 Miro i ja obožavamo životinje međutim tada nismo imali uvjete za ljubimce i dogovorili smo se da ćemo pričekati s tim. Miro nestrpljiv kakav je, samo mi je jedan dan kao Božićni poklon donio prekrasno štene samojeda. Znao je da neću moći odoljeti. To je bilo prije 6 god i tako je postala ravnopravni član naše obitelji.

Bravo Miro, tako se to radi. Po čemu je poseban, što vas kod njega nasmije i iznenadi?

Luna voli sa svakim biti i bez problema dijeli svoju hranu i igračke. Presmiješna mi je kako se dodvorava i šarmira kad napravi nešto što ne bi smjela, tada se ne mogu suzdržati, a da se ne nasmijem. Svaki put me iznenadi koliko sve razumije i koliko je pametna.

Slažemo se, oni doista sve nekako razumiju. Koji su vam omiljeni trenuci?

Gotovo svagdje ide s nama, uživamo u šetnjama i putovanjima, a svakodnevno nam je posebno drago jutarnje maženje. Kao i svakom vlasniku najljepši je osjećaj kad dođeš kući,a ona ti se toliko veseli čak i kad si odsutan na samo 5 min.

Luna, samojed

O da! Gdje vas se na Kvarneru najčešće može zateći u šetnji?

Što se tiče šetnji, glavno da je priroda. Koliko volimo ići uz more (ona tijekom cijele godine ulazi u more) toliko idemo i u šume i u planine, baš nas svugdje ima.

Tko je gazda u kući?

Iako se puno stvari njoj prilagođava (što bi značilo da je ona gazda), ipak se moraju poštivati neka pravila i uglavnom poštujemo jedno drugo.

Prezanimljiva si nam da ne postavimo i tebi koje pitanje… Kako provodiš veljaču? Jesi li donijela koju novogodišnju odluku i pridržavaš li je se?

Nisam osoba koja donosi novogodišnje odluke. Imam planove i ciljeve, kratkoročne i dugoročne,draže mi je živjeti po tom principu.

Sunčica Linardić

Uvijek odlično izgledaš! Moraš nam otkriti i koje su ti omiljene beauty i modne adrese u Rijeci?

Preko tjedna sam zauzeta svojim poslom u kojem toliko uživam,ali me istodobno i potroši pa svaki sunčan dan iskoristimo za boravak u prirodi, a vikendima navečer se volimo opuštati u društvu.

Hvala na komplimentu,ali ću te morati razočarati. Sve kozmetičke usluge radim doma sama sebi, čak se i šišam sama?. Imam moju Zoranu u Hair studiu  Bellevie koja mi boji kosu i napravi mi frizuru kad treba kao i Kalmar hair and skin boutique u sklopu Hilton hotela. Više sam orijentirana na preparativnu, nego dekorativnu kozmetiku i to poprilično jednostavno. Što se tiče mode još sam gora.

Dane provodim u kuti i sportskoj odjeći radi posla,a sve ostalo kupujem usput i to dosta rijetko i obavezno na sniženju,nema mi ništa draže.

A gdje te se najčešće može sresti na kavici?

 Kavicu volim ispijati negdje uz more, a najčešće sam u Corto Malteseu.

Šest godina ljubavi!

I za kraj, Sunčica Linardić otkriva najdraže sadržaje na našoj Stilueti

 Svi su mi sadržaji na Stilueti podjednako dragi jer ih zanimljivo pišete i pratite trenutno aktualne događaje pa se uvijek da saznati nešto novo.

Posebna ljubav je to!

Prijašnji tekst iz rubrike  – DogloveRI – Branka Čolić i Urma 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci