Uskoro nam kreće nova sezona rubrike DogloveRI!
U

Drage čitateljice, dragi čitatelji, veseli me najaviti kako nam stižu novi gosti u rubriku DogloveRI! U prvi plan opet dolaze vaše njuškice, a ako mislite da imate priču za nas i želite biti dijelom rubrike – pišite nam!

Nama nije bitno jesu li vaši dlakavci određena pasmina ili mješanci, imate li jednog ili više njih, nama je samo bitno da nam otkrijete vašu priču i trenutke. I da tu ima nešto šarmantno te da pristanete na kratko i slatko fotkanje!

Molim da se uzme na znanje da su ove fotke nastale spontano. Model i ja smo slučajno u istim bojama, a moram iskoristiti trenutak da kažem kako ovaj mladić i ja dijelimo dom, obitelj i isti datum rođenja! Ah te slučajnosti! Collie je bio dijelom naše rubrike, a uz njega imamo ribice, kornjaču koja je s nama stigla iz Dalmacije, sin smatra da imamo i puževe u vrtu, a kći mjesecima lobira za hrčka. Nije nam dosadno!

Vratimo se mi vama i vašim četveronožnim članovima obitelji! Iako smo u zadnje vrijeme najviše imali malih pasmina, malu prednost dat ćemo onima koje imaju velike pasmine jer imamo hrpu pitanja i već nas znate – jako smo znatiželjni.

Ali, svi nas zanimaju i nećemo biti isključivi! Isto tako, naš veliki doglover, Stiluetin fotograf, moj muž (ajme koliko titula ima taj Ivor Mažar) već je bio u akciji i već imamo spremne prve materijale!

I u nastavku ove priče poslovno nas prati najdogfriendly agencija – DOGMA NEKRETNINE. Zahvalni na povjerenju i suradnji koja traje!

Kliknite na link i prisjetite se nekih prijašnjih intervjua, a mi jedva čekamo novi pokret! Bit će vautastično! Puno pozdrava šalje vam Collie, koji je na ovim fotkama bio “s nama na poslu”,  i šaljem vam ja! Odjava jer moram nahraniti ribice, potražiti kornjaču, bacati lopticu. 😉

DogloveRI, vrijeme je za vas!

Kontakt mail: redakcija@stilueta.net

Pripremila: Marija Mažar Fotograf: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci