DogloveRI: Kim Buneta i Miffy
D

Ako pratite riječku modnu scenu, ime Kim Buneta će vam sigurno zvučati poznato. Riječanka nas je oduševila svojim modnim ukusom i svojim modnim izričajem, ali ovog puta nismo s njom razgovarali o modi, već o njenom četveronožnom ljubimcu!

Kim, predstavi nam se! 

Moje ime je Kim, imam 26 godina i dolazim iz Rijeke. Po struci sam magistra logistike i menadžmenta u pomorstvu i prometu te radim kao otpremnik u međunarodnom transportu.

Tko god me zna, reći će da je ovo prava rubrika za mene, jer sam veeeliki ljubitelj životinja!

Osim toga, uživam u putovanjima i istraživanjima novih mjesta, pa tako svaki slobodan trenutak koristimo da negdje pobjegnemo!

Koga si dovela sa sobom? 

Zvijezda današnjeg druženja je Miffy. Ona je mješanka pudle i bichona i udomljena je iz azila kada je bila mala mrvica od 1kg i nepunih 2 mjeseca. Sada je gospođa u godinama, što bi se reklo ha ha. U kolovozu će napuniti 13 godina.

Kakva je Miffy karakterno?

Znam da je svaki pas svom vlasniku najbolji na svijetu, ali Miffy zbilja to jest. Svatko tko ju je upoznao zaljubio se u nju na prvi pogled. Toliko je vesela i živahna da se zapravo ljudi jako iznenade kada im kažem koliko godina ima! Miroljubiva je i prijateljski raspoložena prema svima, obožava djecu i apsolutno sve druge životinje.. Često se znam šaliti sa svojim prijateljima i obitelji da je ona zapravo kopija mene ha ha!

Kako si se odlučila da ćeš uzeti kućnog ljubimca?

Kada sam bila dijete, imala sam ribice i hrčke ali se sjećam da sam oduvijek htjela psa i macu.. Odluka da uzmemo Miffy, bila je isključivo na mami i baki obzirom da sam ja tada imala nepunih 14 godina, ali ako mene pitate to je bila ljubav na prvi pogled.

Potpisujem onu rečenicu što kažu ljudi, da pas sam izabere svog vlasnika.

Isto tako, prije godinu dana se našem timu pridružila i maca Molly koju sam spasila sa ulice. Ona danas nije ovdje s nama, ali moramo ju spomenuti! (Da se ne naljuti)

Gdje provodite najviše vremena?

Kada je lijepo vrijeme najčešće ga  provodimo u šetnjama uz more. Iako, moram priznati da su nam sada te šetnje puno kraće, obzirom na njene godine, moramo usporiti ritam..

Kakvi su vaši rituali?

Najdraži ritual nam je jutarnje maženje.. Radnim danima si obavezno navijem alarm 10 minuta ranije kako bi mogle imati tih 10minuta za maženje u krevetu prije nego krenemo u spremanje i šetnju prije mog odlaska na posao.. Vikendom nam to maženje traje puno duže, obzirom da smo obje spavalice.

Koja vam je omiljena uspomena?

Uff, upravo sam se pribojavala ovog pitanja jer iskreno ne znam što bih na njega odgovorila! Miffy svugdje ide sa mnom, u šetnje, na kave, druženja s prijateljima, putovanja. Svatko tko me zna, zna me sa njom! Svaka uspomena koja me veže uz nju mi je srcu najmilija, ali baš ako moram izdvojiti jednu onda su to naši trenutci u azilu, dok sam ja volontirala a ona sa braćom i sestrama tek došla tamo.

Bila je sva prestrašena i smotana i od svih drugih štenaca nikako nije mogla doći na red za hranu.. Sjećam se da sam ju penjala na ormarić kako bi ju odvojila od ostalih i kako bi ona mogla nešto pojesti.. Te ću trenutke zauvijek pamtiti jer smo se od prvog pogleda povezale na poseban način i upravo je to razlog zašto je ona danas ovdje sa mnom..

Koja je jedna od najsmješnijih osobina Miffy? 

Ima ih jako puno, jer iako ima skoro 13 godina ona je jako razigran i luckast pas! Ono što mi prvo padne na pamet je njena ljubav prema čarapama koju ima od prvog dana do danas..

Čim joj se ukaže neka čarapa u blizini ona se totalno raspameti! Uz to jako me zna nasmijati u šetnjama, čim joj se neki čovjek obrati, makar ju samo pogleda i osmjehne se, ona to služi i odmah mu potrči!

Draga Kim i vesela Miffy, hvala vam na ugodnom druženju a vama želimo još puno šetnji uz more, puno ispijenih kavica i divnih izleta. I naravno – čarapa u svim bojama i uzorcima!

Foto: Kim Buneta

Prethodni tekst – DogloveRI: Damir Kedžo i Gigi

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci