DogLoveRI: Ivona Obrić i Tobi
D

Nastavljamo s najslađom rubrikom na Stilueti – DogLoveRI. Posebni su nam užitci ovakve intervjue raditi i uživati u fotkanju četveronožaca. U današnjoj rubrici smo ugostili riječku poduzetnicu, vlasnicu kozmetičkog salona Ivonu Obrić i njezinog Tobija.

Upoznajte ih u nastavku!

“Ja sam Ivona Obrić, vlasnica sam “Kozmetičkog salon Ivona Obrić” u Rijeci koji se već više od deset godina bavi uljepšavanjem naših zgodnih Riječanki.

Koga si nam to dovela sa sobom?

Sa sobom  sam dovela mog Tobija, on je s nama već osam godina te pretpostavljamo da je mješanac nekog braka jazavčara.

Tobi je presladak a kakav je karakterno?

Tobi je kao mali bio jako mazan, a sad je mali divlji pasić. I dalje, nakon osam godina je jako aktivan te su mu igračke i bacanje kamenja u prvom planu.

Kako si se odlučila na kućnog ljubimca?

Tobi mi nije bio prvi pas, ali moja slabost na životinje mi nije dala da on ostane na cesti.

Kako misliš na cesti?

Moj Tobi je bio ostavljen u kutiji na parkiralištu Školjić nakon kišnog dana jedne jeseni. Bio je hladniji dan, i teta ja i jedna nismo znale što ćemo s njim. Ja sam bila na poslu pa smo se dogovorile da će ga ona uzeti dok ne vidimo što ćemo dalje.

Taj dan nisam mogla prestati razmišljati o njemu, bila sam sva pod dojmom, i odlučila sam – on će biti moj pas! 

Početak je bio jako zanimljiv! Moj maleni Tobi je svaki dan obavljao moje obaveze od posla .. Svojim malim nožicama pa su se i ljudi igrali s njim di god smo se pojavili. Bio je mali klempoooo!

Svaka čast Ivona! Divna priča! Gdje provodite najviše vremena?

Najviše provodi kroz tjedan vrijeme u salonu kako bi zaradio za svoje igračke.

Tobi je znači i vrijedan! A kada ne radite, kakvi su vaši rituali?

Ujutro se dignemo, sad kako je ljeto idemo na more i tamo provedemo 1 do 2 sata. Nakon mora idemo na ručak ili marendu te idemo raditi, nakon posla idemo u šetnju. Najviše volimo vikende jer tada idemo na pseće plaže, istraživati gradove, šetnje šumama, odlasci u restorane gdje su dobrodošli psi (kojih je sve više i jako smo ponosni zbog toga!).

Koja vam je omiljena uspomena?

Omiljenu uspomenu s Tobijem nemam jer su mi sve jednako drage. Ali neke kojih se sjećam kao da je dan danas bilo je: da do 9. mjeseca nije naučio pisati vani nego je iz šetnje direktno na pelenu išao pišati mislila sam da nikad neće naučiti, kada je bio malen je pregrizao elektroniku ispod sjedala u autu (jer je odjednom bio jaaakooo dobar u autu) a onda su se samo lampice u autu počele paliti…

Jao genijalan je! Koja je jedna od najsmješnijih osobina Tobija?

Ima posebnu osobinu, a to je njegovo prijateljstvo i druženje s macama jer mora dijeliti krevet s macama koje imamo u stanu, te njegovo neumorno igranje s njegovim igračkama koje voli pokazivati jer se želi igrati s bilo kime.

Dobar je s macama, a kakav je s drugim psima i ljudima?

Više manje se slaže sa svima, malo dominantnije dečke zna pogledavati, ali s nekima se ipak sprijatelji, a s nekima ostanemo distancirani, što se tiče djece ako ga ne gnjave puno i žele se igrat s njim onda bude sve super, ako ga gnjave zna negodovati.

Ivona hvala ti na ugodnom razgovoru, tebi i Tobiju želimo što više divnih uspomena i trenutaka.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci