Dodatni sadržaji CITY 45 20 modne manifestacije!
D

Nekoliko mjeseci priprema je iza nas, zadnja dva dana ostalo nam je još samo da gledamo u nebo i pratimo hoće li nam vremenske ne/prilike pružiti priliku da odradimo manifestaciju po planu ili ćemo morati odgoditi. U svakom slučaju, spremni smo za sve scenarije i jedva čekamo pokazati vam svu čaroliju mode i umjetnosti koju smo stvarali sa svim našim prijateljima i partnerima manifestacije!

U fokusu je svakako moda, no CITY 45 20 uvijek ima neka dodatna iznenađenja za sve svoje goste… Modna revija s početkom u 19 sati otvorena je za sve posjetitelje, svi su dobrodošli uživati u modi s predivnim pogledom na Rijeku, a evo i još par detalja…

Porsche Inter Auto predstavit će atraktivna vozila, idealna je to prilika da saznate više i pitate sve što vas zanima! 

Dr Vivians’ Anti Age serum imat će svoj promo corner, i ovo je prilika da sva pitanja koja imate dobiju odgovor kao I  mogućnost da serum kupite uz 10% popusta! 

Dolazi nam i NovExpert tim, NovExpert medicinski je francuski brand koji potpisuju renomirani dermatološki stručnjaci, a NovExpert proizvodi krasi:
✔ 100% medicinska učinkovitost, 
✔ 0% kemijskih sastojaka 
✔ 100% su hipoalergeni.

Službeni parfemi večeri su Nusha i Mattan, iz Imotskog dolazi još jedna uspješna uspješna priča iza koje stoji Višnja Žužul koja će vam osobno ispričati priču o parfemima koje je stvarala sa srcem, nadahnuta baštinom svoga kraja.

Službeno piće večeri je Aura te po završetku službenog programa ostajemo na Gradini, obilazimo cornere, uživamo u atmosferi i stvaramo trenutke za pamćenje!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci