Dodaj slici malo boje – odlična inicijativa Mirne Sišul koja je privukla velike i male kreativce
D

Mirna Sišul riječka je samostalna umjetnica koja iza sebe ima četrdeset i četiri samostalne izložbe diljem Hrvatske i Europe, a prije nešto malo manje od mjesec dana, s njome smo se družili u njezinom atelieru u kojem smo spajanjem umjetnosti stvaranja i umjetnosti vina proslavili Dan žena.

Iako je današnja situacija onda bila tek na svojim počecima, nismo mogli ni zamisliti da ćemo se naći u ovim neizvjesnim vremenima. Međutim, iako možda na prvi pogled sve djeluje sivo, upravo zahvaljujući Mirni Sišul, možemo to sivilo ispraviti s nekoliko nama omiljenih boja. Njezina inicijativa „Dodaj slici malo boje“ sastoji se od bojanke za velike i male, a nakon što preuzmete predložak kojega je započela Mirna, vi ga sa svojim kreativnim idejama dovršavate i bojate.

Dosad je inicijativa odlično zaživjela među velikim i malim kreativcima, a dok čekamo neke nove radove ohrabrujemo vas da se odvažite i pustite mašti na volju te tako, i sebi i mališanima, uljepšate ove trenutke neizvjesnosti.

Više informacija možete doznati u videu gdje je Mirna objavila i pravila samog natječaja:

View this post on Instagram

Stvaramo čuda drage moje i dragi moji ??❤️ Izazov ➡️Dodaj slici malo boje ili "Bojanka za velike i malene"… kratak pregled samo dijela pristiglih radova… pa vi ste zakon ??? Igramo se do petka!!! Kliknite na link u opisu profila! A kada završite: ➡️Objavite na svom zidu instagrama ili facebooka ➡️Tagirajte Mirna Sišul stranicu (pretpostavljam da me već pratite, ako ne kliknite i to) ➡️Dodajte hashtag #dodajslicimaloboje Najbolji radovi biti će objavljeni na mojim kanalima, a onaj naj-naj dobiva na poklon crtež dovršen u mom stilu. Veseli me vidjeti vaša rješenja, kako ćete nastaviti započeto i vjerujem da ćemo dobiti divne radove. #art #love #ostanidoma #ostanikodkuće #mirnasišul #colorfulart #colorfullife

A post shared by Mirna Sisul | Art & Fashion (@mirnasisul) on

Pripremila: Stilueta

Foto: Mirna Sišul

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci