Dobre beauty proljetne odluke!
D

Nakon hladne zime polako se budimo iz zimskog sna, društvene mreže su preplavili prekrasni kadrovi raznovrsnog cvijeća, boja i proljetnih kombinacija. Svi smo živnuli, a to znači samo jedno – vrijeme je za promjene. Proljeće je zaista vrijeme proljetnog čišćenja, promjena i dobrih odluka, a danas vam donosimo i nekoliko dobrih beauty proljetnih odluka uz koje ćete sebe staviti na prvo mjesto. Važno je da težimo najboljem i vlastitom zadovoljstvu, jer to se odražava na nama. Poradite na sebi i svom tijelu iznutra i izvana, a ovo su naši prijedlozi.

Masaža

Čim su dani duži i topliji tako se i mi više krećemo i vrijeme provodimo vani. Nema većeg zadovoljstva nego iskoristiti dan u prirodi, ali ni većeg zadovoljstva kada se prepustimo u ruke profesionalnih masera koje će naše tijelo dobro pripremiti za proljeće.

Wellness

Sauna, bazeni i uživancija – punjenje baterija iznutra i izvana.

novi ruž

Ovog proljeća obavezno pregledajte svoju policu s kozmetičkim proizvodima, riješite se svega onoga što vam zauzima prostor i popunite svoj kutak novim proizvodima dekorativne kozmetike poput novog ruža u boji koju do sada niste koristili, budite odvažne!

Nova boja kosa

Nema veće promjene koju jedna žena može napraviti do promjene boje kose. Ako ste već o tome razmišljali, sada je pravo vrijeme za prvi korak, baš kako smo rekli i prije – budite odvažne!

Detoksikacija

Detoksikaciju započnite iznutra – zdravim namirnicama, pozitivnim mislima i meditacijom, a vaše tijelo će vam zahvaliti tako što će sve pozitivno što radite odraziti na vašoj koži, kosi i noktima.


Foto: Pixabay

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci