Dječji poklon paket s potpisom 4LOOK STORE-a savršena je ideja!
D

Dugo smo čekali ovaj prosinac, a samom početku posebno se vesele djeca jer uskoro će Sveti Nikola napuniti čizmice I nagraditi dobro ponašanje! Kako bi olakšali potragu za savršenim, ali I korisnim poklonima za blagdane, 4LOOK STORE  je pripremio odlične pakete!

U tjednu slatkog iščekivanja, 4look Store predstavlja Liding Kidding poklon paket za djecu, s hipoalergenim proizvodima za njegu dječje kose i kože.  Proizvodi su od prirodnih sastojaka. U svakom paketu je i Natural Brush četka od prirodne dlake prilagođena djeci! LIDING KIDDING  poklon paket donosi, u ovom mjesecu čarolije, I jednu modernu bajku. Upozorenje: bajka je nadahnuta stvarnim događajima!

Lidin Kidding Bajka o nepočešljanoj djeci

Bila jednom jedna djevojčica Korina. Četiri godine života bile su ispunjene veseljem, beskrajnim igrama s bratom Lukom i vršnjacima. Korina je, baš poput većine djevojčica, oduševljena svijetom bajki i princeza, pa njenu sobu krase omiljeni likovi iz bajki, dok su joj ormari prepuni haljinica dostojnih pravih princeza. Frizura, naravno u potpunosti prati Korinin način života, pa joj je kosa poprilično duga i gusta. Njezinom šestogodišnjem bratu Luki omiljena zanimacija su lopta i bicikl, ali ipak najviše voli čupati Korinine dugačke uvojke. Ponekad bi kao krunski dokaz bratske ljubavi u Korininu kosu brisao svoje čokoladom umrljane prste.

No, nemojte misliti da mu je Korina ostajala dužna, pa se u Lukinoj kovrčavoj kosi uz šake pijeska ili blata, nekoliko puta našla i zaljepljena žvaka. Iako u vječnim bratskim razmiricama, Korina i Luka ipak su se često zajedno igrali, a najviše su se voljeli igrati frizerskog salona.

Svi znamo kako te igre završavaju – posjetima frizerskim salonima ili roditeljima koji strpljivo spašavaju kosice od razuzdane igrice. Ovi su roditelji superjunaci za pomoć zamolili Svetog Nikolu I Djeda Božićnjaka, a pisma su urodila plodom!

Prvo je Sveti Nikola u Korininu čizmicu donio Liding Kidding poklon paket , a u njemu se nalazilo sve što jednoj dugokosoj princezi treba. 2u1 šampon za kosu i tijelo od kojega ne peku oči, sprej koji bezbolno raščešljava i raspetljava dječju kosu, te Natural Brush četku sa prirodnom dlakom od koje nijedno dijete nema potrebe pobjeći. Od toga dana, muke po pranju kose i raščešljavanju nestale su. Korina je svoj Liding Kidding paket nesebično djelila sa bratom – sve do Božića kada je Luka pod borom pronašao svoj!

Sveti Nikola dolazi uskoro, ove stresne godine poštedili smo vas dodatnog stresa I dali odličnu ideju. Dodajte jednu čokoladu, jedan veliki zagrljaj i vase će dijete biti sretno I zadovoljno. A kad su sretna djeca, sretni su I roditelji! Vrijeme za raščešljavanje kose sada vam nije potrebno, sada je to dodatno vrijeme za vaše obiteljske trenutke!

A pravi je trenutak i da posjetite 4LOOK STORE!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci