U subotu učlanite djecu u GKR za simboličnih 25,00kn!
U

Dječji odjel Stribor Gradske knjižnice Rijeka 26. 3. slavi godinu dana života u prostoru Dječje kuće!

Nema bolje prilike za akciju učlanjivanja predškolaraca i osnovnoškolaca za simboličnih 25 kuna, a upravo ovim povodom će Stribor te subote izuzetno raditi i cijeli dan do 19 i 30 sati!

Tako se u subotu 26. 3. djeca (predškolci i osnovnoškolci) mogu upisati u Gradsku knjižnicu Rijeka. Cijena upisa je simboličnih 25 kuna. Akcija isključivo vrijedi za Dječji odjel Stribor.

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža GKR. Ujedno, akcija je i mala zahvala za život na potpuno novoj lokaciji u kontekstu pandemije, gradilišta i odlaska s mjesta blizu Korza na kojeg su se mnogi naviknuli. Ipak, stvaramo jednu priču koja će biti još bolja…

Aktivnost je dio obilježavanja prvog rođendana Dječje kuće.

O Striboru

Dječja knjižnica u Dječjoj kući. Riječki centar dječje knjige, središte slobodnog vremena djece i mladih, prepoznatljiva točka susreta – „nađimo se u Striboru“. Košnica dobre energije, mjesto odrastanja, točka u kojoj se ruše predrasude o knjižnici kao hramu tišine.

Ovdje stanuju priče, caruje kreativnost, odrastaju djeca, uživaju i roditelji, bake i djedovi. Ovdje stanuju slikovnice, stripovi, zvučne i bezvučne knjige, filmovi, glazba, časopisi, radionice, čitateljski klubovi… Ovo je kuća dobrog glasa. Za glasno i bezglasno čitanje. Za kvalitetno odrastanje.

Posjetite web stranicu Dječjeg odjela Stribor na poveznici.

Posjetite web stranicu Dječje kuće na poveznici.

Evo što vas još čeka u Striboru – Jedva čekamo Tjedan dobre dječje knjige Gradske knjižnice Rijeka

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci