Dječje rođendane uz puno atraktivnih sadržaja nudi disco za djecu “Funtime” u centru Rijeke
D

Nakon nekoliko mjeseci nedruženja konačno imamo priliku družiti se, slaviti, biti zajedno i stvarati neke nove lijepe trenutke! Naravno, i dalje odgovorno i savjesno, ali ipak konačno zajedno!

Najviše se susretima raduju djeca, a za sve one koji vole ples, zabavu, svjetla reflektora i koktele Disco za djecu “Funtime”, prvi i jedini disco za djecu u gradu, savršeno je mjesto za vas!

Proslave rođendana u trajanju od 2 sata uključuju puno zabave, smijeha, igre i ono najbitnije – koktele na šanku! Za sve one koji se odluče na rođendan u Funtime discu za djecu imaju pripremljen rođendanski planer i pozivnice koji se preuzimaju nesto ranije od samog partija! S planerom slavljenik/slavljenica dolazi na rođendan i tu počinje zabava bas po njihovoj mjeri! Oslikavanje lica, pramenovi i šminkanje, kokteli i grickalice na šanku, karaoke pod svjetlima reflektora i muzika po želji – sve to čini nezaboravan rođendan!

Za dodatnu atmosferu pale se disco svjetla i reflektori, pušta disco dim i balončići. Tu su i popratni sadržaji kao što su kreativni kutak, trampolin, ljuljačke, stolni nogomet, Ps3 i Xbox s petnaestak igara i VR naočale! Na kraju zajednički se nazdravlja (dječjim) šampanjcem, a stotinjak fotografija i poneki video šalje se  roditeljima mailom u roku od dva sata poslije proslave!

Prostor je prilagođen djeci predškolske i školske dobi, a animacija se u potpunosti usklađuje sa željama slavljenika pomoću rođendanskog planera.

Želite li dovesti stariju ekipu na druženje i ne želiš da te starci ometaju? – može!

Isto tako, manji ste i i potrebna je vođena animacija, puno igre s prijateljima i vesele animatorice? – isto može!

Ovaj tim vrlo je jednostavan, imaju jedan paket rođendana i sve navedeno uključeno je u cijenu, dok se za svaki ekstra dodatak uvijek možete dogovoriti.

Cjenovno pristupačnim proslavama i originalnim individualiziranim načinom provođenja – želja im je djeci organizirati zabavu za pamćenje!

Obratite  se s povjerenjem na 095/390-9855 ili na Facebook i Instagram stranici Disco za djecu “FunTime”.

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci