Djeca o putovanjima – roditelji ne rade, nisu na mobitelima i nikad se ne ljute
D

Dobrobiti putovanja su velike, a danas se uz dobro planiranje doista može otputovati puno lakše nego ikad prije. Sve je stvar prioriteta, kao kod mnogih stvari u životu.

Sada kad su nam djeca veća konačno smo se i mi odvažili  češće mijenjati adrese i upoznavati bliže i daljnje destinacije, a ono što nas veseli su dojmovi klinaca!

A sa svojom klinkom putuju i KRUZOVI, Lara je jedna sretna djevojčica, imala je prilike vidjeti fantastične zemlje, a kad se Kruzovica Lara i naša Nisa zapričaju to izgleda nekako ovako:

Djeca o putovanjima

"Kakvi su mama i tata na putovanjima? Ne ljute se…"Da… kod nas je na putovanjima sve dopušteno 😀 Kad se Kruzovi i Mažari nađu na istom poslovnom projektu, obično povedu djecu 😀 Ovaj se put intervju s mladim gospođicama namentnuo sam od sebe – hvala Željku Jurešiću na snimanju… znam da je mogao pametnije utrošiti vrijeme :D… Evo što djeca misle o putovanjima, kako je na brodu, a kako u avionu, gdje su sve bile, što je bilo najbolje i gdje žele ovo ljeto… reći ću samo da ne moramo dalje od Istre 😉 Lara i Nisa.. dječja spontanost je sve <3www.kruzovi.com

Objavljuje Kruzovi u Utorak, 4. lipnja 2019.

“Meni se sviđa što se nikad ne ljute na putovanjima, pa ne rade, pa svugdje negdje idemo.”

To je samo jedna od dobrih strana roditelja na putovanjima, ako ih pitate i dok se ne snima djeca uvijek ističu kako vole što su svi sretniji, manje na mobitelima, a dok se stvaraju neki novi obiteljski trenuci, pune se baterije i nekako postajemo bolji sebi, a samim time i svima oko nas. 

Mi smo sada u međufazi. “Maštarimo i svaštarimo” dok nam misli lete po svijetu i razmišljamo gdje bi bilo idealno provesti iduće zajedničke trenutke. Pa smo tren u Parizu, tren u Pragu, razmišljamo kako ni Slavoniji nismo dali poštenu priliku, a Italija, joj ta Italija koliko još toga treba vidjeti, možda neke novo mini ili maxi krstarenje… 

Ako ste poput nas u međufazi, svakako pogledajte našu zadnju priču o KRSTARENJU jer je riječka agencija Jadroagent pripremila i posebnu ponudu za početak nove 2020.godine.

Costa Smeralda spremna stvarati s vama najljepše uspomene

A može li godina bolje početi nego uz pune torbe, puna srca iščekivanje i dječje radosti!

Škicnite što se priprema i ne zaboravite da je na svako putovanje najbitnije ponijeti samo puno dobre volje, što je u torbi više-manje, što je u srcu vrijedi više-više.

Ovo je bila priča o “malim prijateljicama”, na Stilueti očekujte uskoro i jednu preporuku za velike prijateljice kojima trebaju dani za sebe, puno dobre zabave i zanimljivih sadržaja! 

“Putovanje je više od gledanja znamenitosti, to je duboka i trajna promJena ideja življenja. 

Eto, promjena ideje življenja, nadahnuće, ljubav, inspiracija, sve su to putovanja.. A link koji bi vas mogao zanimati i koji preporučamo da pratite je ovaj je – JADROAGENT & STILUETA!

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci