Dizajnerica Mirna Posavčević u izolaciji pokrenula niz zanimljivih aktivnosti, zapratite ju!
D

Brend o kojem smo već pisali – Anima M. opet nas je oduševio svojim kreativnim djelovanjem i u ovo vrijeme izolacije! Vjerujemo da većina vas koji trenutno ne mogu raditi koriste ovo vrijeme za odmor i kućne radinosti. Međutim, puno je kreativaca oko nas kojima ova izolacija zapravo koristi u novim idejama i inovativnim načinima kako zabaviti sve nas ostale! Jedna od njih je svakako Anima M. koja je na društvenim mrežama pokrenula razne aktivnosti koje smo odlučili podijeliti s vama.

View this post on Instagram

?ART of BOOKS II. ? Evo ga i drugi video po redu! ??? Ovog puta tema je MINIMALIZAM! ?✨?⭐? Jedan od umjetničkih pravaca (pokreta ?) koji je zapravo najteže prihvatiti svakom pojedincu. Odlazak od elemenata tradicionalne umjetnosti koju smo do tada poznavali. ? Ali ima nečeg posebnog u minimalnom izražaju, gdje postoji savršen sklad boja i oblika ?? . Mislim da je došlo vrijeme i za malo modne priče koju prati minimalizam, a spomenula sam u videu. ? Što vi kažete? Bi to mogla biti tema sljedećeg videa? Slobodno pišite ?‍♀️?‍♂️???? . U današnjim story-ima objaviti ću daljnje videe i slike sa opisom. ? Sve će to biti vidljivo na profilu u naglascima ART of BOOKS ? . . #animaMstory #animaM #lovelife #loveart #artoftheday #artoflife #animaMstyle #lifeofanartist . ____________________________ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ #BeCreative #bebeautiful #bebrave #bebold #loveothers #art_spotlight #ohwowyes #sharethelove #shareyourstory #sharethefeed #Instafollow #artistsoninstagram #artofbooks #beboldforchange #instaartist #prettylittlethings #instafashion

A post shared by Anima M. | Fashion designer (@anima_m._) on

 

Važno je spomenuti kako je netom prije ovog razdoblja izolacije Mirna Posavčević predstavila novu Anima M. kolekciju SPARKLE za proljeće/ljeto 2020 u Zagrebu na Zagreb Fashion Destination-u koji se po prvi puta održao u HDLU, Meštrovićevom paviljonu. Oduševila je publiku uz ručno-oslikane komade te vedre i žarke boje koje nikoga na reviji nisu ostavile ravnodušnim.

Nakon nekoliko dana odmora, Mirna kaže kako ovo vrijeme želi iskoristiti najbolje što može: raditi sve ono za što inače ima malo vremena obzirom da sama vodi svoj brend! Upravo je to bila inspiracija da svoju kreativnost podijeli sa pratiteljima na Instagramu gdje je pokrenula seriju videa ART of BOOKS, u kojima obrađuje razne teme iz povijesti umjetnosti i mode. Ideja je došla spontano, nakon što je i ona sama htjela malo prolistati svoje najdraže knjige iz svoje, kako kaže skromne ali njoj posebno drage kućne knjižnice. Cilj ovih videa i slika je približiti taj svijet umjetnosti i mode svima nama te nam pokazati kako su se kroz povijest razvijali stilovi koje danas poznajemo.

Možda nas i potaknuti da sami istražujemo pojedine stilove ili nas inspirirati da stvorimo nešto novo za sebe ili naš dom. Kako iskoristiti nešto staro što imamo kod kuće i pretvoriti u nešto novo i praktično, možda baš u ovo vrijeme pokazala nam je u sljedećem videu

Osim na Instagramu, sve ove aktivnosti možete tpratiti i na službenoj facebook Anima M. stranici

https://www.facebook.com/Anima.M.mirna/

Uz sve ove aktivnosti, Anima M. pokreće svoj webshop gdje ćete uskoro moći puno brže doći do njenih unikata. Ne znamo za vas, al mi ćemo svakako pratiti što sve priprema ova draga istarska dizajnerica!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci