Dizajnerica i poduzetnica Džana Ravlić dotakla srca emotivnim statusom na stranici branda Sally atelier
D

Godine i godine rada, stvaranja, kreiranja, dobrih i loših dana i onda se u živote potpuno nenadano i nedobrodošlo ušulja korona. Sally atelier jedna je od najpoznatijih riječkih modnih adresa, a situacija s koronavirusom nije ih zaobišla niti poštedila, ipak jedan status naših dragih partnera i prijatelja izmamio nam je osmijeh na lice te ga rado dijelimo i sa vama, prenosimo ga u cjelosti.

 

Kao prvo nadamo se da ste dobro, zdravi i stpljivi poput nas kako bi čim prije bili sigurni i imali mogućnost vratiti se u rutinu.
Nedostajete nam, ali proći će i ova faza.  Iako najčešće pričamo o modi, novitetima, kreacijama, trendovima, ovoga puta htjeli bi zahvaliti cijelom Sally atelier timu na predanosti i međusobnom uvažavanju, poštujemo sve naše djelatnike, krojili smo prekrasne priče prije, krojit ćemo opet.
S time na umu pobrinuli smo se da nitko ne dobije otkaz, u dobru i zlu, u stvaranju i realnosti, radujemo se novim počecima, a predah ćemo iskoristiti za punjenje baterija i nove ideje koje ćemo zajedno ostvariti.
Jer kako je za kreaciju potrebno puno dijelova – i materijal, i ideja, i strojevi, tako je i za naš rad potreban tim.  Hvala svima, vaša Džana Ravlić i Sally atelier.

Džani i cijelom timu želimo puno sreći i dalje, vjerujemo kako će stanku iskoristiti za kreativnost i neke nove ideje, a svi jedva čekamo vidjeti nove izloge pune kreacija koje ćemo ponosno nositi u svim našim prilikama, dnevnim i svečanim!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci