Dizajnerica Anja Stehlik spremna za novi korak, prilagodba poslovanju kroz atraktivan webshop
D

Dizajnerica Anja Stehlik uvela je uzbudljivu novost za sve ljubiteljice njenog brenda i  odlučila objediniti  svoje brendove koji  su od sada dostupni za kupovinu online na  platformi www.anjastehlik.com Tu se može pronaći i brend O´dijelo ( brend personaliziranih muških i ženskih odijela)  Bridal kolekcija za mladenke te Stehlik brend ženskih kolekcija haljina.

U skladu sa novim potrebama, STEHLIK  je u koraku sa svjetskim prodajnim trendovima kreirala webshop te je od nedavno postala dostupnija još široj publici u Hrvatskoj i diljem svijeta. Na webu je dostupna je i najnovija FREEDOM kolekcija inspirirana je rasterećenjem od budućnosti i prošlosti, slavi pokret i fluidnost, spontanost, strast za novim avanturama.

Jedini dar koji možemo pokloniti sami sebi je osjećaj slobode. Sloboda izražavanja, emocija, gdje nema granica, samo horizonti. Upravo zato, kao kulisa odabrane su stijene, nebo i horizonti kao uvod u beskrajnost kreiranja.

Slobodna pokreta u kolekciji omogućuje maksimalnu udobnost,te jednostavni besprijekorni krojevi daju izvrsnu ženstvenu fluidnu estetiku. Jednostavne haljine ukrašene su ručno rađenim cvjetovima, simbolima rasta, cvijetanja.
Drapirane haljine obogaćene asimetričnim volanima čisti su izraz živahnosti duha. Prirodne nijanse  od zelenih ,  aquamarin, boje neba i mora , zemljanih tonova pozivaju na modnu osvještenost i naglasak se stavlja na bezvremenske komade. Stehlik kolekcija ne robuje trendovima već slavi slow fashion pokret i unikatan ekletkičan stil gdje se
akcent  stavlja na prirodne materijale od svile, pamuka, vegan kožnih aplikacija.

„Želja mi je da moje kreacije nose dozu eklekticizma, ali i da očaravaju svojom finoćom, ženstvenošću, jednostavnošću te daju osjećaj rasta i slobode u stiliziranju.”

Sve kreacije dostupne su na linku www.anjastehlik.

Photo: Sara Sijan
Hair: Artistic
Model: Maja Vujica

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci