NaslovnicaLIFESTYLEMODALjeto u Istri ne...

zadnje objave

Ljeto u Istri ne može proći bez revije Anje Stehlik, donosimo detalje!

Poznati glumac Rade Radolović  novo je zaštitno lice kampanje  brenda O dijelo „La dolce vita“

Najiščekivanija revija u Istri dizajnerice Anje Stehlik ove će se godine prvi put održati ispred Arheološkog muzeja Istra u Puli.

Upravo je Anji pripala čast da svojim eventom upriliči otvaranje ovog monumentalnog renoviranog Arheološkog muzeja koji ove godine slavi 100 godina, dok će se na pisti  pojaviti mnoga poznata lica.

Revija je zakazana za 8.7 u 21 h, gdje će dizajnerica predstaviti žensku i mušku O dijelo kolekciju, a novi modeli biti će upotpunjeni stylingom iz dućana Pula city malla.

Najavna kampanja simboličnog naziva „La dolce vita“ snimljena je u bajkovitoj Istri, u rustikalnim kućama iz Dux nekretnina, inspirirana talijanskim načinom  uživanja u životu.
U glavnoj ulozi ovoga se puta našao zgodni glumac Rade Radolović, poznat po ulogama u seriji „Drugo ime ljubavi“ i hit predstavi „Sve o muškarcima“ te vodi vlastite radionice  savladavanja javnog nastupa, dok je u ženskoj ulozi mlada plesačica Chiara Pisak.

Italija, Fellini, dekadencija, hedonizam, savršeno krojena muška odijela sa naglaskom na novu paletu boja i cocktail haljine koje savršeno naglašavaju žensku siluetu dio su ovogodišnje kolekcije.

Dizajnerica nas je ponovo začarala raskošnim printevima i aplikacijama na materijalima koji čine razliku i netipičnu eleganciju u svojim haljinama. Obožavateljice Stehlik haljina ove će sezone uživati u njihovim bojama i printu.

Dobivši titulu jedine ženske dizajnerice u Hrvatskoj koja izrađuje personalizirana muška odijela po mjeri sa vlastitim brendom O dijelo, Anja je odlučila napraviti iskorak i  prikazati  modernizirana savršeno krojena odijela živih boja i dezena.

Ta večer  biti će simbioza istarske mode i starorimske povijesti ispred veličanstvenog Arheološkog muzeja gdje će gledatelji moći uživati u pravoj Fellinijevskoj priči mode i ljepote.

Spoj prošlosti i budućnosti predstaviti će se i kroz predstavljanje najnovijeg električnog ID4 auto kuće Porsche Istra te novim vizualima Marka Bolkovića I Visualia tima.

Dizajnerica Anja Stehlik

Za ovogodišnju kampanju „La dolce vita“ zaslužna je fotografkinja Anushcka koja je fotografijama ispunila viziju dizajnerice i nove kolekcije dok su suorganozatorice  ovogodišnjeg Stehlik fashion show-a Antonela Ušić Gotovac i Antonela Ivanović producentice nove modne platforme „Atelier“ koja je objedinila hrvatsku modnu scenu.

„Svakom revijom želim ispričati novu priču mojeg brenda, novu inspiraciju, životnu fazu. Svaka kolekcija upravo je odraz mene i mojih želja. Moja misija nikada nije bila ostaviti trag samo u modi, nego svakom revijom , kampanjom promovirati ljepote Istre i istarskog dizajna , a tako će biti i nadalje“ – kaže dizajnerica

Velika je novost što će se upravo na Stehlik fashion show održati i casting 11.6 u 10 h u Pula city mallu gdje će birati lica za modni event.

Nakon same revije uzvanici će imati prilike uživati na after partiju revije u Old city baru.

Posjetite službenu stranicu ovdje.

Povezani članak –PREDSTAVLJENA NOVA MARC CAIN KOLEKCIJA UZ PORUKU EXPRESS YOURSELF

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE