Dizajnerica Anamarija Hajduk otkriva detalje o suradnji brandova AMD dizajn I Wood you be my bag
D

Dizajnerica Ana Marija Hajduk bila je gošća intervjua na Stilueti prije dvije godine, nova suradnja dala nam je priliku da napravimo novu priču i saznamo što ima novoga kod drage kreativke koja stoji iza branda AMD DIZAJN.

Od zadnjeg teksta na Stilueti o vašem brendu razvili ste jednu jako zanimljivu suradnju, o kojem se brandu radi i što ste smislili?

U zadnjih dvije godine napredovali smo mnogo. Što se  same izrade torbi tiče unaprijedili smo samu kvalitetu. Pridonijeli smo usavršavanju nekih dijelova i više smo se posvetili nekim detaljima da sve bude gotovo savršeno. Kažem gotovo jer naravno uvijek ima prostora za bolje.

Izradili smo mnogo novih i drugačijih modela. Ono na što smo najponosniji je suradnja brenda iz Splita Wood you be my bag i nas.

Radi se o brendu koji izrađuje torbice od drveta. Vidjela sam ih sasvim slučajno na Instagramu i bila oduševljena njihovim radovima. Što zbog  materijala od kojeg je torba izrađena što zbog finalnog rezultata. Odlučila sam im se javiti i podijelili smo nekoliko iskustava vezano za poslovni svijet.Nekoliko dana kasnije javili su mi se sa super idejom da pokušamo izraditi torbu koja bi spajala njihovo drvo i moj papir. Na prvu mi se činilo nemoguće no vrlo brzo smo zajednički razradili strategije i uspjeli izraditi prvi model. Nakon njega uslijedila su još dva modela. Reakcije sa svih strana su bile i više nego pozitivne.To je samo još jedna potvrda više da smo na dobrom putu i da se rad i trud na kraju uvijek isplati.To  me čini jako sretnom i daje mi dodatan vjetar u leđa za daljnji rad.

Koliko je vremena potrebno za izradu jedne torbe?

Za izradu torbe u kombinaciji sa drvom potrebno je malo više vremena nego za izradu neke srednje torbe od samog papira. Radi se o nekih 30 do 40 sati ,otprilike.

Kako provodite vrijeme i što vam najviše nedostaje?

Vrijeme provodim kod kuće s obzirom da zbog trenutne situacije ne radim redovan posao. Uz sve uobičajene obaveze kuhanje,čiščenje,šetnja i briga oko psa,dane kratim i igranjem sa nećakom .Velika većina dana posvecena je izrađivanju naručenih torbi te proučavanjem kako realizirati  mnoge ideje.U svakom slucaju, radno.

Najviše mi naravno nedostaje majka koju nisam vidjela nekoliko mjeseci te  druženja sa prijateljima.Također mi  nedostaje nabava repromaterijala  za izradu torbi te se trenutno nekako snalazim.

Je li vam ova #ostanidoma situacija donijela i neke dobre stvari?

Iskreno, i nije mi tako teško pala ova situacija  da ostanem doma. S obzirom da zbog izrade torba i narudžbi cesto ostajem kod kuće. Kako trenutno ne radim drugi posao imam vise vremena za poslove u kuci i oko nje koje sam do sad skroz zanemarila.U jednu ruku sve mi je ovo dobro doslo.

Svi se moramo nauciti nekom strpljenju. Smatram da cemo nakon ovoga vise cijeniti mnoge stvari i da necemo uzimati sve zdravo za gotovo. Iskoristimo vrijeme kako najbolje mozemo.

Čemu se najviše veselite kad sve ovo prođe?

Najviše me veseli da napokon prošećem svoje torbe u kombinaciji drvo-papir, ispijanju kava sa prijateljima, druženja u prirodi i uživanje na suncu . Naravno , veselim se i  povratku na moj drugi posao te mojim radnim kolegicama koje mi nedostaju. Veselim se i biranju novih  odjevnih kombinacija kao i biranju novih dezena papira, od kojih nove torbe nestrpljivo čekaju svoje vlasnice.

Uskoro će i ta faza, hvala Ana Marija na lijepom razgovoru!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci