“Dives party“ povodom predstavljanja ekskluzivnih apartmana Dives agencije
"

Dives agencija sa sjedištem u Rijeci profesionalna je i efikasna agencija koja nudi usluge iz područja ljudskih resursa te posredovanje pri zapošljavanju. Ovaj perspektivan tim uživa dobar ugled na tržištu, a jako dobo prepoznaju i nove prilike za širenje poslovanja.

Novitet na Kvarneru su ekskluzivne jedinice za iznajmljivanje, Dives Vista Apartments i Antack House odišu luksuznim uređenjem,  a uz prekrasan pogled na Kvarner, moderan i ugodan interijer, ne sumnjamo da će brzo pronaći svoju poziciju na tržištu.

Kvarner je savršena turistička destinacija, blizina Istre, otoka, Gorskog kotara, ljepota kvarnerskih mjesta, gastro ponuda i dodatni sadržaji čine regiju jedinstvenom i omiljenom među domaćim i stranim gostima.

„Dives party“ jučer je privukao brojne poslovne suradnike, partnere i prijatelje Dives agencije koji su uživali u ljetnoj zabavi na otvorenom, uz odličnu glazbu, pića i catering za koji je je bio zaslužan poznati opatijski restoran Ružmarin.

Svečano predstavljanje Dives Vista Apartments i Antack House najljepši je uvod u početak rada luksuznih nekretnina koje će obogatiti ponudu na Kvarneru.

Želimo puno sretnih i zadovoljnih gostiju te odličnih recenzija!

Kontakt: booking@dives.hr
? +385 91 3776338
? +385 91 6040577

DIVES VISTA APARTMENT INSTAGRAM

ANTACK HOUSE INSTAGRAM

 Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci