Kvarnerska prijestolnica zabave – Diamond Club na Krku otvara vrata ovog vikenda
K

Klub se vraća svojoj publici u petak, uz slobodan ulaz, najboljim house i dance hitovima te drugim atrakcijama • Do kraja ljeta u Diamondu gostuju najveće svjetske zvijezde elektroničke glazbe

Ovog vikenda vrijeme je za povratak nesputane zabave i noćnog života na Kvarneru. U petak, 9. lipnja svoja vrata ponovo otvara Diamond Club na Krku. Nakon vrlo uspješne sezone u kojoj je vratio Kvarner na kartu party destinacija, Diamond donosi još zabavniji i atraktivniji program ovog ljeta.

Jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj i regiji otvara se ovog petka uz najbolje house, dance i r’n’b koje donose Diamondovi DJ-i Vanjanja i Dominique, i to uz slobodan ulaz. Već u subotu, 10. lipnja slijedi program Guilty Pleasure na kojem možete zaplesati i zapjevati pop, r`n`b, dance, latin i MTV hitove, one koje biste rijetko priznali da volite. Najbolje hitove pratit će oba dana i performeri svojim atraktivnim točkama.

To je samo uvod u bogatu ljetnu sezonu koja će potvrditi status Diamond Cluba kao žile kucavice noćnog života i clubbinga na razini najboljih svjetskih party destinacija. Ostatak sezone bit će itekako uzbudljiv budući da su već najavljeni nastupi nekih od najpoznatijih svjetskih izvođača.

Krajem srpnja u klub kod Malinske vraća se veliki Shaquille O’Neal kao DJ Diesel, dok u kolovozu stižu Steve Aoki, Ofenbach, Willy William, Fedde le Grand, Topic i druga zvjezdana imena elektroničke glazbe. U pripremi su i brojna druga atraktivna gostovanja koja će Diamond uskoro najaviti.

Pogledajte kako je prošle godine izgledala zabava u Diamondu:

 

Ulaznice za sva događanja u klubu s najljepšim pogledom na Kvarner dostupne su online, više na linku.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci