Detox od božićnih dekoracija i uređenje doma za svjež početak
D

Božićni i novogodišnji blagdani su i ove godine brzo preletjeli. Nakon cijelog mjeseca prosinca u znaku adventa, lampica, mirisa kuhanog vina i jednog osjećaja topline, ugode i dobrog raspoloženja došla je nova godina spremna za ispisivanje nekih novih i drugačijih stranica. Kako bi stranice bile ispunjene sa što boljim događanjima, uspomenama, vrijednim trenucima i nezaboravnim pamćenjima potrebno je napraviti reset i krenuti od svježeg početka. A kakav bi to početak bio bez ugodnog prostora uređenog baš nama po guštu? Zato smo odlučili istražiti što se sve krije od dekorativnih predmeta u trgovinama koje nas okružuju i koje su nam lako dostupne, a kojima ćemo naš prostor spremiti za neke nove pobjede.

Emmezeta je jedan od naših favorita kada je riječ o uređenju prostora. Iako nas je njihov dio blagdanskih ukrasa oduševio, vrijeme je da s novom godinom krenemo sa svježim dekoracijama koje će naš prostor pretvoriti u savršenu i ugodnu oazu kojoj ćemo se rado vraćati. Tako je Emmezeta pripremila veliki izbor dekorativnih predmeta poput ukrasnih košara, svijećnjaka i svijeća, posuda za cvijeće, zidnih slika i brojnih drugih zanimljivih predmeta kojima možete osvježiti vaš omiljeni prostor.

Jysk je popularni danski trgovački lanac namještajem iako u svojoj ponudi ima i ostale kućne potrepštine, a mi smo ovaj put zavirili u njihovu ponudu dekorativnih predmeta. I ovaj nas put Jysk nije razočarao pa tako možete birati između šarmantnih taburea za dnevnu sobu, chic dozatora za sapun i držača četkica za vašu kupaonicu, profinjenih kuhinjskih zdjela, minimalističkih okvira za slike, opuštajućih svijeća, ukrasnih biljaka i jastuka ili pak svjetiljki koje će ukrasiti svaku prostoriju. Izbor je bogat i širok, ali zato svatko može naći nešto za sebe i novu godinu započeti u novom duhu.

Kik je naša sljedeća destinacija odličnih trgovina za osvježenje doma novim i svježim dekorativnim predmetima. Osim što je poznat po oku ugodnim stvarčicama za kućanstvo, krase ga i pristupačne cijene što nas je potaklo da zavirimo u Kikovu ponudu. Tako su nas osvojile brojne dekoracije u obliku jabuka i srca pa se s potonjim možete polako početi pripremati i za nadolazeće Valentinovo, zatim brojno umjetno cvijeće koje izgleda poput živog, a koji prostoru daje zelenila te brojne zdjele i pladnjevi koji mogu poslužiti u dekorativne svrhe ili ih pak možete upotrijebiti za držanje voća.

                                                                

Tedi se svakako morao naći na našem popisu jer se iz njega rijetko vratimo kući bez vrećice s uvijek odličnim ulovima za kućanstvo. Tako smo i ovoga puta odlučili saznati što su nam to Tedi trgovine spremile. Prekrasni stolci, zanimljiva ogledala, mekani jastuci, simpatične posude za odlaganje, drveni sanduci, pladnjevi, svijećnjaci i brojni drugi predmeti nisu samo funkcionalni nego i estetski primamljivi, a na nama je samo da ovoga puta ponesemo koju vrećicu više.

Da ulazak u novu godinu ne bude samo na papiru pobrinule su se i naše trgovine koje obiluju prekrasnim stvarčicama za kućanstvo kojima možete dekorirati baš svaku prostoriju u kući ili stanu, ili se pak fokusirati na jednu vama najdražu. Izbor je na vama, a za koji se god dekor odlučili, sigurni smo, nećete pogriješiti.

Foto: službene stranice navedenih trgovina

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci