Destilerija AurA na Korzu oduševljava šarmom i ponudom!
D

Rijeka se konačno budi, a proljeće koje smo toliko čekali idealna je prilika da posjetite i AurA shop koji se nalazi na samom Korzu (adresa Korzo 3)  te je oplemenio ponudu grada na najljepši mogući način.

Ovaj istarski brend danas je jedna od mnogima najdražih hrvatskih priča, obiteljska proizvodnja ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda rakija, likera i džemova od samoniklog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu dobiva same pohvale, od javnosti i struke!

AurA, Korzo 3, Rijeka
Oznaka kvalitete i tradicije!

Od početne proizvodnje koja je započela 2007. godine za vlastite potrebe razvili su se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda koja mora biti onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti. Svi proizvodi koje rade su potpuno prirodni bez ikakvih dodataka aroma, boja, konzervansa ili drugih umjetnih sastojaka.

U riječkom ćete shopu pronaći zanimljive delicije, od džemova koji se rade od koprive, maslačka, kadulje, bazge, smokve, šljive i drijena do rakija –  uz tradicionalnu bisku, medenicu i teranino proizvode  rakije od kadulje, mente, drijena, rogača, masline i badema, divlje kruške, divlje jabuke, latica ruže, šipka, šumskog voća te medimelu i travaricu.

Teranino!

Mnoge će sigurno prvo privući Teranino, ali teško je ne zadržati se i ne pronaći još neke favorite, tu su i čokolade s plemenitim okusima kao što su tamna čokolada s maslinovim uljem i ružinim laticama ili lavandom, doista teško ćete odabrati samo jednu! A tek kad ih kušate – savršene su!

Čokolade različitih okusa s AurA potpisom

Nije nam promaklo da sada i Riječani u centru grada mogu kupiti i novi KARBUN NAVY STRENGTH– prvi hrvatski Navy strength gin , Alk. 58,5% vol. Spravljen od divljeg brinja, ručno branog sa obronaka Ćićarije. Čuva se u posebnim malim bačvama, a filtrira i poslužuje s aktivnim ugljenom!

KARBUN NAVY STRENGTH– prvi hrvatski Navy strength gin

AurA tim se može pohvaliti brojnim prestižnim nagrada, a jednu od zadnjih dobio je Gin Karbun, zlatna medalja istarskom craft ginu dodijeljena je na prestižnom natjecanju World Spirits Award 2021!

Gin Karbun

AurA shop nudi priliku da uživate u kvaliteti s hrvatskim potpisom, podržite domaću tradiciju, ali i pronađete savršene poklone.

Osim AurA proizvoda, shop u centru Rijeke dom je i drugih izvrsnih hrvatskih brendova koji svojom izvrsnošću jasno pokazuju da je gastro ponuda naše zemlje i entuzijazam naših ljudi jedan od naših najvećih aduta!

Fotografije: Ivor Mažar / Stilueta

AurA Shop, Korzo 3, Rijeka

aura.hr

Destilerija AurA Facebook

@destilerijaaura Instagram

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci