“Deserti Duo”, novitet u Rijeci, nama se jako sviđa!
"

„Deserti Duo“ nalazi se na adresi Ulica Frana Supila 11 u Rijeci te donosi harmoniju spoja klasičnih europskih recepata i modernog dizajna. Klasični okusi poput čokolade, karamele i vanilije obogaćeni su jagodom, malinom te neočekivanim i egzotičnim notama poput manga, marakuje i intrigirajućih začina.

„Na pokretanje projekta Deserti Duo potaknula nas je primarno ljubav prema slasticama koju smo  željeli s Vama podijeliti, višegodišnje iskustvo rada u prehrambenoj industriji te želja za stvaranjem jedinstvenog brenda.“kaže kreativna pastry chefica Elena Shkunnikova, koja sve deserte izrađuje sama i to od najkvalitetnijih namirnica.

„U našim desertima spojeni su vrhunski prirodni sastojci poput neodoljive belgijske čokolade, slatkog vrhnja, svježeg voćnog pirea te mliječnih proizvoda domaćih proizvođača. Neobični spojevi okusa i najkvalitetniji sastojci u sofisticiranom i suvremenom ruhu  su ono što „Deserti Duo“ čini jedinstvenim i neponovljivim.“

Kolače i torte je trenutno moguće naručiti preko maila desertiduo@gmail.com, dva tjedna unaprijed, a uskoro će biti dostupna i web stranica s više detalja. Na socijalnim mrežama Facebook i Instagram možete vidjeti sve ove neodoljive slastice:


Facebook

Instagram


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci