Dermalogica x Kelsey Montague u odličnoj suradnji!
D

Vrijeme blagdana je i vrijeme intenzivnog razmišljanja o onome što nas baš veseli. Jesu li to dragi ljudi oko nas? Situacije u kojima se nađemo? Vrijeme u kojemu se dobro zabavljamo, provodimo i smijemo? Mjesta na koja odlazimo i koja nas ispunjavaju srećom i mirom?

#whatliftsyou pitaju te Dermalogica i Kelsey Montague

Razmisli o tome ovih blagdana.

34-godišnja streetart umjetnica Kelsey Montague planetarno poznata postala je 2017. godine kad je pjevačica Taylor Swift na putu prema svom njujorškom stanu primijetila divovska crno-bijela krila i zamolila vozača da stane kako bi se slikala ispred njih. Swift je objavila fotografiju na društvenim mrežama, a #whatliftsyou je ubrzo postao viralan i svi su saznali za Kelsey Montague. U travnju ove godine, neposredno prije objavljivanja singla za novi album, Taylor je angažirala Kelsey za novi mural. Sama umjetnica nije u tom trenutku znala za koga ga radi, pa je bila iskreno iznenađena kad je vidjela Taylor.

Smatra kako umjetnost treba biti iskustvena, pa je njezina primarna ideja nadahnuti ljude da sudjeluju i postanu dio njezinih umjetničkih djela, a umjetnost učine svakodnevnim iskustvom. Stoga ne čudi suradnja profesionalnog brenda za njegu kože Dermalogica i Kelsey Montague na dizajnu pakiranja proizvoda koje koristimo svaki dan. Prepoznatljivi dijelovi njezinih murala naslikanih na zidovima po cijelom svijetu – krila, valovi, baloni i ptičice leit motivi su novih Dermalogica x Kelsey Montague pakiranja šest kompleta koji obuhvaćaju kako najprodavanije Dermalogica proizvode, tako i novitete u putnim i klasičnim pakiranjima. Nova pakiranja toliko su neopisivo vedra i vesela da ćete ih zajedno s već dobro poznatim i provjerenim Dermalogica proizvodima, poželjeti pokloniti dragim ljudima, ali i sebi.

Svako Kelseyjino djelo poziva da zakoračiš u umjetnost, postaneš dio slike i podijeliš svoja iskustva na društvenim mrežama, pa su murali koncipirani tako da osoba ‘dobije’ krila, da ju baloni ‘podignu’ u zrak, da se zaljulja na ljuljačci ili da pozira ispod vala koji samo što ju ne poklopi. I da sazna odgovor na pitanje #whatliftsyou. Možda baš Dermalogica njega kože…

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci