Donosimo modele sunčanih naočala za ovo proljeće
D

Smatraju se jednim od najvažnijih modnih dodataka, a ovog proljeća svijet sunčanih naočala cvjeta prekrasnim komadima.

U svom ormaru sigurno posjedujete mnogo stilova – od avijatičara preko oblika mačjih očiju do modela inspiriranih 90-ima – ali uvijek ste u potrazi za novim stilovima. Pogledajte proljetne trendove sunčanih naočala talijanskog modnog diva DeRigo koje je modna publika već usvojila i koji su uvertira za dugo i toplo ljeto.

Jedne od najpopularnijih sunčanih naočala i ovog proljeća definitivno su one predimenzioniranih okvira. Oversized izgled pristaje gotovo svim oblicima lica, štiti od sunca i daje dozu elegancije i glamura.

Mačkasti okviri veliki su trend već nekoliko sezona, pa tako i ovog proljeća. Izdužena silueta istaknut će vašu ženstvenost i dati poseban šarm svakoj vašoj modnoj kombinaciji. Bilo da se odlučite na crni, bijeli, veći ili manji okvir, s ovim statement komadom nećete pogriješiti.

Okrugle naočale popularne su već nekoliko desetljeća te će vam pružiti retro look. Ako preferirate opušteniji stil ovaj oblik sigurno je za vas, a možete ih uklopiti u svaki outfit zahvaljujući raznim bojama okvira i stakla.

Sunčane naočale s okvirima u boji učinit će vas ikonom streetstylea. Osim što daju posebnu dozu razigranosti, podići će vaše raspoloženje i energiju.

Više o talijanskom modnom divu De Rigu pronađite na poveznici.

Evo i muških modela – Sunčane naočale za nju i njega!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci