Delnička adventska bajka počinje uskoro i bit će sjajnija no ikad!
D

Krajem ovog mjeseca, točnije ovog vikenda se počinju paliti lampice i adventski period službeno počinje, a mi ne možemo dočekati! Stigle su  prave zimske temperature koje se mogu podnijeti jedino pod ukrasima, lampicama, u dobrom društvu i uz toplo kuhano vino i fine zalogajčiće.

U Gorskom kotaru vlada prava zimska bajka i advent će tamo biti poseban doživljaj, a pogotovo Delnička adventska bajka koja se svečano otvara ovog petka 25.11.2022. s početkom u 18 sati.

Delničku adventsku bajku će otvoriti gradonačelnica Grada Delnica Katarina Mihelčić  a samo otvorenje će svojim nastupima uveličati Baka Mraz s vilenjacima te Goranka Tuhtan i Brezice. Božićni duh i svečanost otvorenja obilježit će se spektakularnim vatrometom i puštanjem lampiona božičnih želja nakon čega će vas grupa Insula zabavljati dugo u noć!

Za Riječane ovo može biti pravi izlet jer na Delničku adventsku bajku možete stići i vlakom Tin-Express iz Rijeke u kojem će vas Djed Božićnjak i njegovi pomoćnici vilenjaci uveseljavati putem do neodoljivih Delnica.

U trajanju od 25.11.2022. do 08.01.2023. zabavljat će vas Insula band, Impulsi, Trio gorani, Što kaj rock, Kompasi, DIM, Duo Teksas, Promili, Klapa Ris, DUO – Goran Orešković, Mirna i Escondidos, Žažara bend, Sungerski tamburaši, Žabari, Grupa Homer, A je to, Klapa intriga, Zbor Vrelo, Mateo Resman, Brezice, Goranka Tuhtan, Trio kumpanjoni, Mihael Šepelj, Trio kvartet, Gimpli, Kim Verson i Gazde!

Od ostalih sadržaja moramo istaknuti vožnju kočijom, jahanje na poniju, face painting, izložbu modela i maketa željeznica, razne radionice i predstave za djecu te neizostavljivo druženje s Bakom Mraz i vilenjacima!

 Na sajmu domaćih proizvoda moći ćete pronaći ponudu proizvoda iz kućne radinosti.

Tekst, fotografije: Facebook Delnička Adventska bajka

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci