Vinski dnevnik by Ines Matić Matešković – Malvazija istarska 2021., Deklić
V

Četvrtak je dan za Vinski dnevnik. Nakon izvrsne tri ljetne kolumne i priče, danas Ines Matić Matešković otkriva čaroliju koja se krije iza obiteljske vinarije Deklić.

Vina Deklić rezultat su sto godina tradicije koju obiteljska loza Deklić njeguje u svojim vinogradima. Vinova loza oduvijek je život i svakodnevnica, naslijeđe za koje brinu i koje čuvaju za generacije koje dolaze.

Malvazija, vinarija Deklić

Doc. dr. sc. Ines Matić Matešković, sommelierka je s diplomom Hrvatskog sommelier kluba koja poučavanjem o vinu želi proširiti vinsku kulturu. Sommeliersko iskustvo kontinuirano gradi od 2016. godine, organizira i održava brojne radionice i vođene degustacije te predstavlja vina na relevantnim vinskim sajmovima i konferencijama. Kroz Vinski dnevnik na portalu Stilueta želi vina i vinarije koje predstavlja približiti zaljubljenicima u vina, opisujući vino vokabularom koji podjednako mogu pratiti vinski znalci, ali i oni koji tek ulaze u svijet vina.

Predstavljamo malvaziju iz 2021. godine:

Napomena: Čestitamo dobitnicima darivanja vezanima uz prošlu kolumnu Vinski dnevnik, putem Facebooka vino je osvojila Sonja Pribela-Hodap, putem Instagrama @_marijica_. Javite nam se u inbox s adresom i kontakt telefonom! Uskoro novo darivanje, naravno, na redu je… Deklić!

Ines Matić Matešković

Foto/video: Ivor Mažar

Sadržaj je sponzoriran.

Prošlotjednu kolumnu Vinski dnevnik potražite na linku. 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci