Deichmann ima super ponudu, a ja sam pronašla 4 favorita za jesenske i zimske dane!
D

Teško je uopće krenuti opisivati što sve stane u dan jedne žene. Poslovne obaveze, privatne obaveze pa začinimo svim tim izvanrednim situacijama, stotine koraka i koraka kroz dan. I zato je iznimno bitno da ti koraci budu… lagani, ugodni i poletni! A sve to, uz popularne cijene, ima Deichmann! Iz godine u godinu sve bolje kolekcije dolaze u trgovine popularnog lanca, a Riječanke i Riječani već znaju da Deichmann mogu pronaći na dvije adrese. Jedna poslovnica nalazi se u RK RI, a druga u Zapadnom trgovačkom centru u kojem sam i ja pronašla svoje favorite.

Pa krenimo! Bijele tenisice su must have sezone!

Ujutro prvo otpratim sina u školu, kreće posao pa opet jurnjava na treninge, dječje rođendane i poneke sastanke. Ono što sam posljednih  godina usvojila su definitivno tenisice koje sada mogu izvrsno pratiti i poslovne stylinge! Ovaj modni pomak me jako veseli i business casual je stil koji mi olakšava dane. Moj favorit su tenisice brenda FILA koje su nenametljive, ali imaju lagani twist i upečatljivost u dizajnu. Jako su udobne i savršeno će nadopuniti vaše jesensko/zimske dane. Tenisice, traperice, bijela košulja ili majica, odijelo ili kaput i spremne smo za sve!

Tenisice: 376,65 kn / 49,99 eura

Kakav bi to popis favorita obuće bio bez čizama!

U Deichmannu sam pronašla dva para čizama. Našla sam ih i više, imaju izvrsnu ponudu, ali ograničila sam se na dva para, vama svakako preporučam da posjetite najbližu trgovinu ili u toplini doma zavirite na web! Uživat ćete u raznovrsnoj ponudi!

Beige čizme su jako cool i super udobne! I po mome guštu! Malo su uzdignute što je meni s 1,61 cm taman po guštu, izgledaju robusno, ali ja volim taj stil pa je to bila shoelove na prvi pogled! Beige boja mi je idealna za hladne dane da razbije monotonu koja zavlada kad krenu hladnijii kraći dani i tamni komadi odjeće kojima nesvjesno pribjegavamo. Divne su!

Crne čizme su klasika. Morate ih imati u kolekciji. To je onaj jedan par s kojim se igra na sigurno, kad ne znamo što obući i obuti, kad žurimo! Ove crne čizme zapazila sam odmah na polici, ali prava ljubav dogodila se tek kad sam ih obula! Tek tada su mi pokazale svu ljepotu, a uz to jako su, jako ugodne. Od ova četiri para koja sam odabrala ove su me se najviše dojmile u trenu nošenja!

Čizme: 414,32 kn / 54,99 eura

Sparkling štikle… jer ide Nova godina!

Tenisice, čizme… imala sam jako puno favorita pa sam odlučila napraviti mali twist. Scenarij Nova godina, party, zabava! Odučila sam si dati oduška i pronašla srebrne štikle koje su u meni probudile želju da se stvarno dotjeram (izađem iz tenisica i čizama) i odlično se zabavim! Stabilne su, sigurne, lagane, uz ovakve cipele preostaje još samo ono jedno pitanje koje sve češće čujemo ovih dana. A gdje ćete vi proslaviti Novu godinu?

Cipele: 248,56 kn / 32,99 eura

Kreću brojna adventska događanja. Želim vam da uživate u posebnim trenucima i onom lijepom osjećaju koji donosi kraj godine. I želim da vas poletni (Deichmann) koraci vode najljepšim mjestima i najdražim ljudima!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci