Deichmann slavi početak proljeća uz razigrane kombinacije
D

Vrijeme je da se svi lagano probudimo iz zimskog sna, raspremimo ormar od tamnih boja i prepustimo se proljeću koje stiže. Hrvatska influencerica i Deichmann blogerica Matea Miljan Rafaj priznaje da je već zavirila u trgovine kako bi doznala što će se to nositi ovog proljeća, kakva je ponuda, ali i kakve su cijene. I kako kaže, neće nam biti dosadno.

Ulice će biti pune razigranih i veselih kombinacija, baš kako i Matea voli. Boje ponovno dominiraju, a najviše zelena, plava i roza. Hit boja ove sezone je zelena, a našla se i u njezinim kombinacijama. Za prvi dan proljeća odabrala je sandale koje bi jako brzo mogle postati nešto što morate imati.

Zelena je in

Elegantni model u zelenoj boji jednostavno ne može izgledati loše. Zelene sandale uvijek se mogu kombinirati s neutralnim tonovima. Bijelo odijelo, traperice i sportska majica ili proljetna haljina, na sve izgledaju odlično. Treba samo odabrati boju koju jednostavno kombinirate.

Mnoge djevojke još uvijek se nisu odvažile na nešto upadljivo, ali možda je ovo prava prilika! Odaberite novi par obuće u Deichmann poslovnicama jer ponuda je već sad toliko dobra da se teško odlučiti samo za jedne.

Pratite modu? – Domaći brend Style Factory potiče održivost

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci