Tražite čizme? Obavezno posjetite Deichmann.
T

Ljubav dolazi u različitim oblicima. Naravno, pričamo o iskrenoj ljubavi prema cipelama – točnije, čizmama!

Nema žene koja već sad nije pripremila svoj omiljeni par i osmislila zanimljive kombinacije koje može ponosno prošetati po suncu, kiši ili snijegu. Crne, bijele ili u boji – odabir je isključivo na nama.

Nije novost da će i ove godine svijetle čizme vladati ulicama – njihova posebnost je u tome da su upravo one neobično robusnog izgleda zanimljive i privlačne mnogim pratiteljicama mode. Teško je reći da barem jednom nismo bacili pogled na nekoga tko ih nosi i pomislili – trebaju mi baš ove!

S druge strane, crne čizme provjeren su klasik s kojim je teško promašiti. Niske ili visoke, nikad ne izlaze iz mode. Niske su čizme praktične za kombinirati i dorasle svim modnim izazovima, dok visoke čizme preuzimaju cijeli spotlight, a odjevna kombinacija manje je bitna. Za njih također kažemo da dovoljno pokrivaju, ali u isto vrijeme potiču zaigranu maštu.

Svake sezone pojavi se novi par koji nas oduševi i teško je odoljeti kupovini. Prijedlog je sljedeći – bez previše razmišljanja, treba slušati instinkt i sa sobom doma ponijeti onaj par za koji znamo da je dobro ulaganje u više zadovoljnih sezona.

Svoj novi par čizama pronađi u Deichmann trgovinama.

Tekst, foto: PR

Prethodni tekst – NA DEICHMANN BRUNCHU PREDSTAVLJENI AKTUALNI TRENDOVI!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci