Deborah Voncina Ivanić prva je Miss Business u Hrvatskoj
D

Nakon nevjerojatne večeri ispunjene elegancijom, uspjehom i inspiracijom, donosimo  izvještaj s prvog Miss Business 2023 događaja!

Prvi Miss Business 2023. u Hrvatskoj nije bio samo modna revija – to je bila večer koja je nadmašila sva očekivanja. Cilj ovog događaja bio je proslaviti eleganciju, uspjeh i poslovnu izvrsnost žena u Primorsko Goranskoj županiji, i može se sa sigurnošću reći da su organizatori u tome uspjeli.

Ovaj nezaboravni događaj održao se na prekrasnoj lokaciji Crekvina u Kastvu, 16. rujna 2023. godine, uz podršku Grada Kastva i Turističke zajednice Grada Kastva. ”Hvala im na njihovoj podršci i suradnji, jer su prepoznali važnost ovog događaja za našu zajednicu” kazala je organizatorica Iva Vavan.

Vanavi experience, sa Ivom Vavan na čelu, i svi sudionici zajedno stvorili su nezaboravnu atmosferu koja je odisala pozitivnom energijom i podrškom. Program nije trajao predugo, a gosti su se nastavili družiti, slikati, nazdravljati i povezivati, upravo onako kako smo i željeli. Nove poslovne suradnje su se sklapale, a to je bio jedan od ključnih ciljeva cijele manifestacije.

”Posebno smo ponosni na naše kandidatkinje koje su zasjale na pozornici i pokazale da svaka žena može ostvariti sve što poželi. One su blistale, prije svega, unutarnjom ljepotom, uspjehom i divnom energijom” rekli su iz organizacije.

Ovogodišnji Miss Business – PGŽ događaj okupio je 11 izvanrednih kandidatkinja koje su s ponosom nosile ‘’Jesensku kolekciju za poslovnu ženu’’. Ove hrabre žene su se predstavile u tri različita izdanja: Casual Business, Office i Night – Cocktail. Svaka od njih je zračila elegancijom i samopouzdanjem.

Stručni žiri je imao težak zadatak, ali na kraju su donijeli svoje odluke. Sandra Božić je izabrana kao najsimpatičnija Miss, Ivana Sigmundović kao najelegantnija Miss, dok je titulu Miss Business 2023. Primorsko goranske županije ponosno ponijela Deborah Voncina Ivanić.

Učenice obrtničke škole iz Opatije sudjelovale su u stvaranju nezaboravnog iskustva za sudionice. Uz pomoć svojih mentora i stručnjaka iz frizerske i make-up industrije, stvorile su fantastične lookove koji su dodatno istaknuli eleganciju i samopouzdanje kandidatkinja.

Organizatori se zahvaljuju svim dizajnerima odjeće, nakita i torbica i buticima na odlično osmišljenim outfitima jer su svi veoma uspješno predstavili elegantnu, samopouzdanu i snažnu poslovnu ženu.

Reakcije gostiju su bile izvanredne, a evo nekoliko recenzija koje su primili:

“Znam koliko je Iva htjela da njena ideja zaživi i doživi wow efekt! E pa bome je to i bio! Jedan veliki wow za sav uložen trud!!!”

“Bilo je prekrasno, moji gosti su svi redom oduševljeni eventom. Ovo je sigurno tek jedan odličan početak priče.”

“Iva nemam riječi koliko je sve bilo odlično organizirano. Svaka ti čast na tome, znam koliko si truda, vremena i živaca morala uložiti u projekt.”

“Iva hvala Vam na pozivu i veselimo se nekoj novoj suradnji.”

“Uživale smo u prekrasnoj večeri i vrhunski organiziranom eventu.”

“Bio je to vrhunski organiziran event u najsitnije detalje i nadam se… ne… sigurna sam da je to početak jedne divne manifestacije koja će se nastaviti i proširiti na državnoj razini. Bila mi je velika čast biti dio te nevjerojatne večeri!”

“Vaša podrška svim poslovnim ženama je napravila sinoć posebnu priču za sve prisutne. Toliko pozitive, smijeha, podrške.”

”Sa svih strana samo riječi hvale i to je dokaz da snovi postoje da bi se ostvarili. Pomogli da svoju viziju pretvori u stvarnost.”

”Hvala svim sponzorima i suradnicima na nevjerojatnoj podršci i suradnji i onima koji su bili dio ove nevjerojatne večeri Miss Business 2023. PGŽ. Bez njihove pomoći, ovaj događaj ne bi bio moguć. Hvala što prepoznajete važnost promocije ženskog uspjeha i poslovne izvrsnosti” zahvalila se Iva Vavan.

Miss Business će nastaviti rasti i razvijati se, postajući prepoznatljivim brendom koji će pružati podršku i inspiraciju svim ženama u poslovnom svijetu.

Ako želite saznati više o budućim projektima i sudjelovati u ovoj priči, pratite Vanavi exeperience na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn ali i putem https://vanavi-ri.com/

”Vaša podrška je ključna za ostvarenje naših ciljeva, i zajedno ćemo graditi bolju budućnost za sve žene. Hvala vam još jednom na vašem neizmjernom doprinosu Miss Business 2023- PGŽ, i veselimo se budućim zajedničkim projektima i uspjesima!” zaključno su rekli iz organizacije Miss Business.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst –Prvi izbor Miss Business u Hrvatskoj održat će se u Kastvu, Iva Vavan otkrila nam je više!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci