Donosimo modele naočala koji su idealni za rujan
D

Koji bi vam modni dodatak mogao podići samopouzdanje u rujnu? Nabacite samo sunčane naočale, jer one su ultimativni modni detalj. Mogu pretvoriti bilo koji look u “wow” i to u trenu.

Prateći jesenske trendove, za vas smo pripremili šest modela sunčanih naočala. Inspiraciju za kreiranje vašeg idealnog outfita ove jeseni pronađite u nekom od DeRigo modela, od klasičnih avijatičara do trendi predimenzioniranih okvira.

Sunčane naočale s karakterističnim geometrijskim dizajnom dobro će vam doći u jesenskim danima. Široki prednji dio ukrašen je s acetatnim umetcima u različitim bojama stvara profinjenu kromatsku kombinaciju. Vitka metalna krilca ukrašena su s ugraviranim Yalea ‘AY’ monogramom. Model je dostupan u gradualnim lećama ili s lećama u boji zrcalnog efekta.

Cijena: 1.195,00 kn/ 158,60 €

Interesantni okvir s velikim i okruglim transparentnim prednjim dijelom ugodno će vas zaštititi i od jesenskoga sunca. Model karakteriziraju dva bočna otvora za isticanje volumena i dva mala trokutasta metalna držača. Na vitkim krilcima otisnut je natpis logotipa Police. Ovaj stil dostupan je u nježnim nijansama.

Cijena: 1.045,00 kn/ 138,69 €

Neodoljive Police vintage okviri uvijek su u modi. Iskoristite sunčane dane u „old school“ stilu. Naglasak je na decentnoj metalnoj konstrukciji s acetatnim završecima na krilcima i geometrijskim ukrasnim elementima s krilatim logotipom.

Cijena: 970,00 kn/128,74 €

Stil sunčanih naočala od acetata s predimenzioniranim i ženstvenim prednjim dijelom. Krilca su ukrašena metalnom pločicom zlatne boje u obliku logotipa ‘Arch’ s natpisom Furla. Kultni logotip ugraviran je i na metalne vrhove krilaca. Ovaj će vas model svojim izgledom podsjećati na plažu čak i u rujnu. Model je dostupan u nekoliko boja.

Cijena: 1.195,00 kn/ 158,60 €

Posljednje su efektne sunčane naočale brenda Philipp Plein. Izrađene su od vrhunskih materijala, a svojim će modernim izgledom dodatno naglasiti vaš istančan modni stil.
Ovaj okvir upotpunjen je tamnijim staklima koji daju moćan look.

Cijena: 2.175,00 kn/288,67 €

Sportske i unisex metalne sunčane naočale širokog aviator oblika u prednjem dijelu s istaknutim umetkom dobar su izbor za one nešto hrabrije. Natpis FILA ugraviran je na gornjem dijelu naočala, a vitka krilca karakterizira pločica s logotipom F-box. Osim u odvažnoj boji, model je dostupan i u varijanti kristalne boje.

Cijena: 895,00 kn/ 118,78 €

Modeli su dostupni u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera – Livision Optika i Optika Anda.

Prethodni tekst – VAŠI KLINCI TREBAJU NAOČALE? ODLIČNU ROĐENDANSKU AKCIJU IMA RIJEČKA OPTIKA DAMIR!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci