Dašak Adventa na Gradini i blagdanske čarolije Trsata spustio se u grad!
D

Jučer se na Ininu benzinsku postaju na Školjiću po prvi puta spustio dašak božićne čarolije s  Adventa na Gradini. Točno u 18 sati upaljeno je čak 650 metara lampica, a sve je popratio je i Djed Mraz koji je darivao posjetitelje. U ovom jedinstvenom prizoru će svi korisnici Ininih usluga moći uživati do početka siječnja.

Brojni građani sa zanimanjem su se osvrtali na osvijetljenu benzinsku postaju, a svi oni koji su u razdoblju od 18 do 20 sati svoje limene ljubimce počastili gorivom u iznosu od 200 kn ili više, INA je nagradila besplatnim klizanjem za dvije osobe u Ice Parku na Trsatskoj gradini.

Ovaj jedinstven pothvat izazvao je oduševljenje svih prisutnih, a Ininu benzinsku postaju pretvorio u mamac za znatiželjne poglede prolaznika!

„Iznimno nas raduje što smo ove godine našu suradnju s organizatorom Adventa na Gradini uspjeli nadograditi te „otrgnuti“ dio te svjetlosne čarolije i postaviti je na našem maloprodajnom mjestu.  Nadam se da će kupci i građani prepoznati ovu poveznicu te da ćemo na ovaj način doprinijeti blagdanskom ugođaju Rijeke.Sve naše vjerne kupce koji su danas potrošili više od 200 kuna od 18 do 20 sati na našem maloprodajnom mjestu Školjić nagradili smo s dvije karte za klizalište Ice park na Trsatskoj gradini.“ izjavio je predstavnik Ine g. Krešimir Pek, regionalni direktor.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci