Dani smijeha u Karnevalu predstavljaju: Ivan Šarić – stand up!
D

Svaki dan bi trebao biti rezerviran za malo smijeha, jer uz smijeh i dani su ljepši, večeri smirenije i s osmijehom na licu najlakše je zaspati.

Sigurno ste već čuli za Ivana Šarića koji se stand up komedijom bavi od 2006. godine kada skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, ali i Engleskoj. Pripadnik je novog vala stand up komičara, a oduševljava jednom verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, posebno Dalmaciji i oko nje. Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičkog pogleda na samog sebe. Njegov preobražaj iz mladog klinca zaljubljenog u svijet informatike u isto tako mladog čovjeka koji će svojim predstavama zabavljati pučanstvo na ovim prostorima i šire, počinje 2004. godine kad je dobio od prijatelja izgrebani DVD sa stand up nastupom Robina Williamsa. Danas bi vrijedilo pitati njegovog prijatelja kako je nanjušio talent kod tada 24-godišnjeg Šarića. Nakon toga Ivan počinje pisati tekstove za svoje nastupe čija količina danas prelazi brojku od preko 1500 nastupa. Ivan izvodi samostane autorske predstave u trajanju od sat i pol do dva sata. Ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte – na sceni su samo on i mikrofon. Kao televizijskog voditelja publika ga imala prilike upoznati prije 9 godina kada je počeo na MTV Adriji, zatim prelazi na RTL televiziju nakon čega je česti gost raznih uspješnih projekata na hrvatskim televizijama a jedan od njih je i “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV.

2016. proslavio je svojih 10 godina karijere, rasprodajući veliku dvoranu Lisinski i to dva puta. Tada ga je u ta dva dana gledalo 3500 ljudi.

U srijedu, 06. ožujka s početkom u 19:30 u HKD na Sušaku čeka vas Ivan Šarić s novom dozom smijeha. Ulaznice potražite na prodajnim mjestima u Rijeci, Dallas Records- Splitska 2., Croatia Records – Užarska 3.,  Nad Urom – R.K.Korzo (IV. kat); u Matuljima – New Sound d.o.o.- Trg Maršala Tita 2. i u Kostreni – Komunalno društvo Kostrena.

 


Foto: Ivor Mažar

Pripremila:Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci