Danas su se otvorile staze za skijanje na Platku!
D

Ova vijest će oduševiti sve skijaše i ljubitelje zimskih radosti i aktivnosti!

Danas su se na Platku otvorile staze Radeševo 1, Zavoj 19, Turistička i Baby staza.  Skijašima će u petak i tijekom vikenda na raspolaganju biti žičara i pokretne trake Radeševo i Baby lift koji će kao i proteklih dana biti namijenjen i sanjkašima. 

Budu li povoljne vremenske prilike, u petak kreće i noćno skijanje koje će ove sezone biti organizirano na donjem dijelu staze Radeševo 1, u području koje pokriva pokretna traka. Kao i prethodnih godina noćno skijanje kad god to vremenske prilike budu dopuštale bit će utorkom i petkom od 19 do 22 sata. Skijaške karte za noćno skijanje moći će se kupiti isključivo na blagajni koja se za noćno otvara u 18 sati, po cijeni od 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu do 12 godina.

Lijepo vrijeme i otvorenje žičare će zasigurno i ovog vikenda privući na Platak brojne posjetitelje tako da se mogu očekivati i značajnije gužve. ”Molimo posjetitelje da prije polaska provjere aktualne informacije na mrežnoj i Facebook stranici Platka, a popunjenost parkirališta i staza može se vidjeti i na web kamerama. Također podsjećamo na obaveznu zimsku opremu kao i pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, prije svega na fizički razmak. COVID potvrde za skijaše i sanjkaše na otvorenom za sada nisu potrebne” priopćili su na web stranici Platak.hr.

Blagajna radi od 8 sati, a žičara i pokretne trake od 9 do 16 sati.  Osim na blagajni, dnevne i tjedne skijaške karte mogu se kupiti i na benzinskim postajama Petrola 

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici pored parkirališta.

Izvor: Platak.hr

Foto: Primorsko-goranska županija

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci